- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Egy "drag & drop" CD DVD író programot keresek, amivel egyik könyvtárból a másikba (optikai meghajtó mappába) bedobom a file-okat és elkezdi másolni (írni). Régen valamelyikkel próbálkoztam, de fogalmam sincs melyik program volt az...
-
Cane
őstag
válasz
T. Almeida #471 üzenetére
ez tuti, tényleg a legjobb ilyen proggi amit láttam.
-
Cane
őstag
olyan cd/dvd író proggit keresek, ami ''bitcopy-t'' csinál, azaz valami ilyesmit: insert source, majd insert destination disc. (a clone CD/DVD sorozat ilyen, de az fizetős.)
-
Cane
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #182 üzenetére
érdekes... vlc player a file/open disc-el sem olvassa be?
-
Cane
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #173 üzenetére
-
Cane
őstag
XMplay egy rövid mp3 player (rengeteg beállítással pluginnel, skinnel) installmentes (exe file) Bővebben: link
Foxit PDF reader egy rövid kis pdf file olvasó proggi. Bővebben: link (az oldalon győződj meg róla mi ingyenes, mi fizetős) -
Cane
őstag
ha nem volt még ingyen zip, rar, stb.:
ultimatezip Bővebben: link -
Cane
őstag
Openoffice (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, stb...)
-
Cane
őstag
Találtam néhány topikot, amelyben különböző ingyenes programokat kerestünk, ezért gondoltam lehetne ennek egy nagyobb gyűjtőhelye. A következő jellegű programokat keresem e fenti kategóriában:
-rajzoló
-cd író programok
én is írok néhányat, hogy megkezdjem felsorolást, amelyeknek létezik ingyenesen használható változata:
-cd burner xp pro
-pop-up stopper (panicware)
-crystal FTP 2000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged