- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Baknafekk ... Miért nem mondtad, hogy Szoboszlóra mentek??? Ott lakom 10 percre, [ráadásul tegnap pont jártam is Szoboszlón!
Simán összefuthattunk volna ... Főleg ha már Bregenzben nem sikerült.Szoboszlón amúgy nagyon drágák a szállások ár/érték arányban nézve. De úgy alapból az ingatlanok is. Oda költöztetünk tavaly nyáron, a 4 emeletes újépítésűbe, szép designos volt, csak épp 100Milláért a negyedikre se lift, se szemétledobó. De legalább ha mindezt realizálod akkor, az erkélykorlát csak combközépig ért...
Egyébként Szoboszlón (Szilfákalja környékén) van egyik haveromnak egy örökölt lakása. Kint él a srác Angliában már egy ideje, de az a lakás tök jó helyen van. 60-as években épült, tipikus, téglás, konvektoros, 4 emeletes házban van. Maga a lakás eléggé lelakott nagymama halt ki belőle, egyszer jártam fel, hát nagyon felújítandó. De mondtam már neki, hogy megcsinálni, és adja ki, jó kis bevétel... Vagy adja ki nekem havi fixért, én meg airbnb-zek vele, aztán a neki fizetendő bérleti díj, és a keresetem közötti összeget meg eltudom tenni, mert végülis én szenvedek vele. Ebből sem lett semmi, ahogy a felújításból se, igaz kéne rá locsolni jó pár millát, de elképesztően jó helyen van, és ahogy Opr is írta Szoboszlón kb egész évben szezon van, szóval nem egy balatoni nyaraló súlyú befektetés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest