- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Telekár alatt konkrétan omladozó-instant bontandó sz.rokat se adnak manapság oda, szóval ez sajna a piac által diktált vevői kockázat. Én tuti nem mennék bele (elég öreg vagyok már ahhoz, hogy a kolléga aranyköpése szerint ne vegyek problémát magamnak), de be is jöhet a vevőnek, ha a hatóság nem foglalkozik az építménnyel - esetleg nem túl extrém büntetési tétel megfizetése után legalizálja azt.
Még annak utánakérdezősködnék azért, hogy nem született-e MÁR KORÁBBAN bontási határozat, amit elsunnyog az eladó.
#4874:
tökéletes. Amúgy a mostani 3%-os hitelek, bármennyire nem szeretem a konstrukciót és tudom, mire megy ki a politikai játék, szinte tuti biztos, hogy végigvihetők lesznek, szóval ha egy normálisabb objektumra nincs meg a kp, érdemes egy ilyennel, vagy mégjobb, "munkáshitellel", v bármi, számotokra elérhető helikopterpénzzel kiegészíteni. SEMMILYEN "problémát" nem vennék manapság = "könnyen javítható" szerkezeti bajok, "lusta emberek megoldása a gázfűtés, ott a kályha", "majd kijön a szippantós, nem kell csatorna", "kicsit vizes a fal, jövő nyáron úgyis kiszárad" stb-stb: ezekkel mindig több szívás van, mint amennyi virtuális "árengedményt" ad miattuk az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tökéletes. Amúgy a mostani 3%-os hitelek, bármennyire nem szeretem a konstrukciót és tudom, mire megy ki a politikai játék, szinte tuti biztos, hogy végigvihetők lesznek, szóval ha egy normálisabb objektumra nincs meg a kp, érdemes egy ilyennel, vagy mégjobb, "munkáshitellel", v bármi, számotokra elérhető helikopterpénzzel kiegészíteni. SEMMILYEN "problémát" nem vennék manapság = "könnyen javítható" szerkezeti bajok, "lusta emberek megoldása a gázfűtés, ott a kályha", "majd kijön a szippantós, nem kell csatorna", "kicsit vizes a fal, jövő nyáron úgyis kiszárad" stb-stb: ezekkel mindig több szívás van, mint amennyi virtuális "árengedményt" ad miattuk az eladó.