- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Nos tehát, akkor vegyél meg egy 60nm-es lakást, amibe ezt az "okosságot" már eleve beárazták. Aztán keress egy tervezőt, aki tervrajzot csinál (sokért), engedélyeztesd (hónapok, és bármin csúszhatsz), aztán mestereket, várd meg még eljönnek és nagynehezen végeznek. Mire itt tartasz addigra tényleg lehet h 90%-al drágább lesz az ingatlan amit vettél (ugyanis 1+ éve áll benne a pénzed eddigre), de ha levonod, hogy mennyit költöttél rá, akkor a nyereség máris szerényebb, pláne ha még megkereset őket, hogy "segítsenek", ahol szintén szép sáp lesz levéve.
és ezután már csak árulni kell a lakásokat.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem egy 1800-as években épült szétdarabolt 29nm-es lakás nagyon nem sokat érne, valószínűleg még a bekerülési árat sem kínálnám érte.
Akárhogyis, egy ilyennek az elindításához sok-sok pénz és idő kell.#1015 t72killer : most a bitcoin-tot miért? Tiszta haszon volt
én nyerészkedtem rajta picit. Igaz valódi értéket nem állított elő (még ez az ingatlan panama is sokkal több értéket hordoz magában), felverte a VGA árakat, környezetet szennyezett, energiát pocsékolt, és a pénzügyi helyzetet is aláásta. Na ugye, hogy hasznos volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem, sok önjelölt nagypofájú "Wallstreet farkasa" zárta veszteséggel a business-t, bár ebben biztos vagyok, mert nagyon nagy hallgatások vannak élvonalas bányász ismerettségi körökben, plusz mivel ez is olyan rendszer, hogy akkor van profitod ha valakit átversz, értelemszerűen ki kell termeljen minimum ugyanannyi vesztest mint nyertest (valójában az előbbiből sokkal több van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én nyerészkedtem rajta picit. Igaz valódi értéket nem állított elő (még ez az ingatlan panama is sokkal több értéket hordoz magában), felverte a VGA árakat, környezetet szennyezett, energiát pocsékolt, és a pénzügyi helyzetet is aláásta. Na ugye, hogy hasznos volt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)