- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
-
raulicio
senior tag
A belső tárhelyet nem tudod leválasztani, mivel azon van a system partíció is. Magyarul usb-vel csak media storage módban tudsz fájlokat másolgatni.
Vagy raksz bele egy micro sd kártyát és arra másolgatsz.laci laci javaslatát remélem, hogy csak én nem értem, minden esetre a windows verziószámának semmi köze ahhoz, hogy a belső tárhelyet látja e a számítógép meghajtóként.
-
raulicio
senior tag
Ott kezdődik, hogy az ilyen vroot és társait jó messzire el kell kerülni.
A második lépés, hogy sp falshtools-al felteszel egy működő cwm vagy twrp recoveryt belépsz a recoverybe és ha nem egy összevissza (vrottal és társaival elcseszett) rom van a telefonon, akkor ha a rebbot-ra mész a recoveryben, akkor megkérdezi, hogy rootolja-e. Ezzel a módszerrel 100%-ig működik, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja is.Biztos lehet ezekkl a mindenféle programokkal is rootolni, de nekem több bajt csináltak mint hasznot.
Amúgy meg rakj vel sp flashtools-al egy prerooted romot pl wisely félét, és akkor még ezzel sem lesz gondod.
Amúgy az ő lerásából az sp flashtools-ban a "full wipe-ot" nyugodtan el lehet felejteni. Firmware upgraddel kell felrakni a romot.
-
janek69
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest