- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Kezem közé került egy ilyen szenny.. egy ismerősöm vette 60 ezerért, a bolt nem foglalkozik vele a szerviz után meg abszolúte nem működik. Kb ezredjére tudom bekapcsolni, a kép darabosan esik szét mint mikor bga hiánya van a GPU nak a pc -s kártyáknál, vagy mikor a panel széle full kontaktos, majd azonnal be is alszik a telefon. Boot loader sincs.. ilyenkor mivan? Szétszedtem hátha valami kontakt hiba de semmi nem találtam, egyébként is egy szerelhetetlen szemét, nincsenek benne csatlakozók csak forrasztás, bármihez nyúlnál szétszakadna a szalagkábel.. ki se lehet belőle billenteni az alaplapot mert a gombok is úgy vannak beforrasztva..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest