- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Nem ígérem meg a komolyabb tesztet mert dolgozom és mellette már nem nagyon van kedvem semmi komolyabbnak nekiülni, de kérdésre szívesen válaszolok.

Őszintén szólva azt kell figyelembe venni szerintem a a Doogee Turbonál, hogy mennyivel olcsóbb a V3-nál.
Ugye maga a vas u.az és a kinézet is szinte, de az v3 pár apróságban jobb, ami neked vagy számít vagy nem.
Nekem pl fontos a gorilla glass, mert gyűlölöm a kijelző fóliákat. Nagyon bejön ez a szuper szenzitív érintőpanel. Pl kesztyűben vagy gyenge esőben simán használható. Nyilván lehet élni a funkció nélkül, de azért szerintem ez pont nem felesleges feature. Azt nem lehet teljesen biztosan tudni, hogy mennyit kamuzott az inew a kamerával kapcsolatban, de ami nekem az adatoknál fontosabb, hogy nem csinál rossz képeket. Nem tudom, hogy a doogee ilyen téren mit nyújt majd de vannak kétségeim. Ugyan ez elmondható a GPS-ről. A v3-al elégedett vagyok, de kérdés, hogy a DG2014-ben nem szúrnak-e el valamit. Ha most állnék vásárlás előtt és az DG 2014 legalább 50 USD-vel olcsóbb lenne, akkor talán elgondolkodnék.Maga a 6582 és a mai 400 kb a 6589 sgx450 színvonalat hozza. Tőlem hozzáértőbb személyek ezt kb a két kart magos chipsetek erejéhez hasonlítják. Nekem a fifa14 meg meg a real racing 3 megy, mással nem játszom. A real racing nyilván az erősebb qualcom-okon sokkal szebben fut.
A gps-t copilot-al és endomondoval próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest