- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Nem ígérem meg a komolyabb tesztet mert dolgozom és mellette már nem nagyon van kedvem semmi komolyabbnak nekiülni, de kérdésre szívesen válaszolok.

Őszintén szólva azt kell figyelembe venni szerintem a a Doogee Turbonál, hogy mennyivel olcsóbb a V3-nál.
Ugye maga a vas u.az és a kinézet is szinte, de az v3 pár apróságban jobb, ami neked vagy számít vagy nem.
Nekem pl fontos a gorilla glass, mert gyűlölöm a kijelző fóliákat. Nagyon bejön ez a szuper szenzitív érintőpanel. Pl kesztyűben vagy gyenge esőben simán használható. Nyilván lehet élni a funkció nélkül, de azért szerintem ez pont nem felesleges feature. Azt nem lehet teljesen biztosan tudni, hogy mennyit kamuzott az inew a kamerával kapcsolatban, de ami nekem az adatoknál fontosabb, hogy nem csinál rossz képeket. Nem tudom, hogy a doogee ilyen téren mit nyújt majd de vannak kétségeim. Ugyan ez elmondható a GPS-ről. A v3-al elégedett vagyok, de kérdés, hogy a DG2014-ben nem szúrnak-e el valamit. Ha most állnék vásárlás előtt és az DG 2014 legalább 50 USD-vel olcsóbb lenne, akkor talán elgondolkodnék.Maga a 6582 és a mai 400 kb a 6589 sgx450 színvonalat hozza. Tőlem hozzáértőbb személyek ezt kb a két kart magos chipsetek erejéhez hasonlítják. Nekem a fifa14 meg meg a real racing 3 megy, mással nem játszom. A real racing nyilván az erősebb qualcom-okon sokkal szebben fut.
A gps-t copilot-al és endomondoval próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest