Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
Sziasztok!
Egy éve van meg a telefon, tökéletesen meg voltam vele elégedve, egészen a mai napig.
Este 20%-on volt, szokás szerint felraktam tölteni éjszakára és reggel már nem tudtam használni.
A probléma a következő:
Bekapcsolom, jön az inew képernyő, majd kellene jönni az animációnak, de az már nem jön, csak a inew-s kép. Majd elsötétül és megint az inew-s kép és ez addig megy, még ki nem veszem az aksit.
Neten találtam videót a factory resettel kapcsolatban, melyet meg is csináltam, de a probléma továbbra is fenn áll.
Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogyan tovább.
Nem értek az androidhoz nagyon (nem szoktam buherálni semmit), de infó szakon végeztem, szóval ha van valami ide telepítsd, vagy töltsd le rakd fel, azt szerintem megoldom, ha kapok részletes leírást.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. Dobozos, 1 tulaj, karcmentes! GYÁRI FÜGGETLEN! CSAK 149.990 Ft
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 12 pro 256g Független
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest