- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
Sziasztok!
Egy éve van meg a telefon, tökéletesen meg voltam vele elégedve, egészen a mai napig.
Este 20%-on volt, szokás szerint felraktam tölteni éjszakára és reggel már nem tudtam használni.
A probléma a következő:
Bekapcsolom, jön az inew képernyő, majd kellene jönni az animációnak, de az már nem jön, csak a inew-s kép. Majd elsötétül és megint az inew-s kép és ez addig megy, még ki nem veszem az aksit.
Neten találtam videót a factory resettel kapcsolatban, melyet meg is csináltam, de a probléma továbbra is fenn áll.
Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogyan tovább.
Nem értek az androidhoz nagyon (nem szoktam buherálni semmit), de infó szakon végeztem, szóval ha van valami ide telepítsd, vagy töltsd le rakd fel, azt szerintem megoldom, ha kapok részletes leírást.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs