Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kerni62

tag

Sziasztok!
    Hetek óta nyúzlak Titeket, hogy nem megy a GPS. ( Emlékeztetőül: Vonino JAX QS. EMAG vétel volt.)
    Az istennek sem talált műholdat. Navigálás el sem indult, azt írta mindig (Sygic), hogy "nincs GPS jel.
    Begurultam, és visszaküldtem nekik garanciában, hogy nézze meg a szervíz. 18 nap után visszaérkezett Romániából!!!!!!!!!!!!!!, hogy "hiba nem észlelhető". Lehet látni, hogy szét sem szedték, viszont 2 tesztfotó bizonyítja, hogy igenis talál műhódókat. Qrva zabos lettem, és hazafelé teszteltem, de változatlanul semmi.
    Most jön a csattanó és okuljatok. Anno vettem hozzá flipes csodatokot amivel még felvenni sem lehetett kinyítás nélkül, mert olyan vastag golyóálló plexi van rajta. Szóval hazaértem, és kint a teraszon tesztelgettem, de közben valamiért levettem a tokot. Láss csodát müxik a GPS. A teszt is ontja a műholdakat. Bár emiatt nem keltem útnak, de holnap kipróbálom. Teát úgy tűnik, hogy az a kib@szott tokba beépített mágnes vagy valami szar, amit a képet összeugrassza becsukáskor, na az árnyélkolhatta le az antennát.
    Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák