Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Hetek óta nyúzlak Titeket, hogy nem megy a GPS. ( Emlékeztetőül: Vonino JAX QS. EMAG vétel volt.)
Az istennek sem talált műholdat. Navigálás el sem indult, azt írta mindig (Sygic), hogy "nincs GPS jel.
Begurultam, és visszaküldtem nekik garanciában, hogy nézze meg a szervíz. 18 nap után visszaérkezett Romániából!!!!!!!!!!!!!!, hogy "hiba nem észlelhető". Lehet látni, hogy szét sem szedték, viszont 2 tesztfotó bizonyítja, hogy igenis talál műhódókat. Qrva zabos lettem, és hazafelé teszteltem, de változatlanul semmi.
Most jön a csattanó és okuljatok. Anno vettem hozzá flipes csodatokot amivel még felvenni sem lehetett kinyítás nélkül, mert olyan vastag golyóálló plexi van rajta. Szóval hazaértem, és kint a teraszon tesztelgettem, de közben valamiért levettem a tokot. Láss csodát müxik a GPS. A teszt is ontja a műholdakat. Bár emiatt nem keltem útnak, de holnap kipróbálom. Teát úgy tűnik, hogy az a kib@szott tokba beépített mágnes vagy valami szar, amit a képet összeugrassza becsukáskor, na az árnyélkolhatta le az antennát.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest