- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Hetek óta nyúzlak Titeket, hogy nem megy a GPS. ( Emlékeztetőül: Vonino JAX QS. EMAG vétel volt.)
Az istennek sem talált műholdat. Navigálás el sem indult, azt írta mindig (Sygic), hogy "nincs GPS jel.
Begurultam, és visszaküldtem nekik garanciában, hogy nézze meg a szervíz. 18 nap után visszaérkezett Romániából!!!!!!!!!!!!!!, hogy "hiba nem észlelhető". Lehet látni, hogy szét sem szedték, viszont 2 tesztfotó bizonyítja, hogy igenis talál műhódókat. Qrva zabos lettem, és hazafelé teszteltem, de változatlanul semmi.
Most jön a csattanó és okuljatok. Anno vettem hozzá flipes csodatokot amivel még felvenni sem lehetett kinyítás nélkül, mert olyan vastag golyóálló plexi van rajta. Szóval hazaértem, és kint a teraszon tesztelgettem, de közben valamiért levettem a tokot. Láss csodát müxik a GPS. A teszt is ontja a műholdakat. Bár emiatt nem keltem útnak, de holnap kipróbálom. Teát úgy tűnik, hogy az a kib@szott tokba beépített mágnes vagy valami szar, amit a képet összeugrassza becsukáskor, na az árnyélkolhatta le az antennát.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Medence topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest