- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
na hát, nem volt túl nagy lelkesedés, nos megosztom tapasztalataimat (remélem nem placebo...

Szóval átállítottam GPS alapúra az idő automatikus beállítást és a következőket tapasztaltam:
- GPS gyorsabb, pontosabb, sokkal hamarabb korrigál hiba esetén
- waze képernyője előtte percenként (vagy gyakrabban is) "blackout"-olt (feketére váltott, majd újrarajzolt) miközben a gombok világítása is bekapcsolt, ami nagyon idegesítő volt, nos ez 90%-osan megszűnt,, már csak ritkán van ilyen
- a telefon felébredgetése szinte megszűnt
- éjszaka alatt kb 0%-ot merül, mert mindösszesen ha 5-6 alkalommal ébred
- wifi valóban lekapcsolódik mikor nem használja
- érzésre sokkal gyorsabb lett a telefon! Pl. ha görgetek weboldalt Chrome-ban akkor akármilyen gyorsan húzgálom az újjam, vele mozog a kép, vagy ha kétújjas zoomolok ki-be gyorsan akkor is tökéletesen követi még rángatva is, ugyanez igaz a fotóalbum képeire is. Csináltam egy Antutut is 18400 jött ki amit nem tudom, hogy jobb lett-e mint előtte volt?
- minden animáció a telefonon sokkal smooth-abbOlyan mintha a hálózati idő szinkronizáló modul visszafogta volna a telefont, emlékeztek volt olyan verziós ROM ahol ez a modul egyenesen befagyott használatkor. Szerintem nem lett rendesen javítva.
Kíváncsian várom a véleményeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest