- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Szerintem ha egyesítenénk az erőnket, akkor az a ko/filozófia/vallás ( :) ) vagy akármi miatt úgysem lenne hosszúéletű... Én abban reménykedem, hogy ez az oldal kilépne az átlagos prog.hu-s világból, és ha én pl. fraktálgeneráló programot szeretnék beágyazni egy gauss eliminációs valamilyen programba lisp nyelven (most csak hablatyoltam egy sort), akkor ne azzal kelljen kezdeni, hogy mi az a gaus elimináció, vagy mi az a fraktál, vagy hogy miben különbözik a delphi-től a lisp. Félre ne értsetek! Szükség van azokra az emberekre is, csak az a baj, hogy a legtöbb progos oldalon CSAK ilyen emberek vannak (tisztelet a kivételnek!). És ahelyett, hogy beismernék, hogy nem értenek hozzá(egyáltalán nem baj, senki sem ért mindenhez), inkább elkezdenek veszekedni, hogy a delphi az jobb mint a lisp, és miért nem abban csinálom, meg hogy minek kell ilyen hülye programot csinálni, bla, bla, bla
Ez az, ami az én célom. Komolyan nem tudom, hogy ez az oldal egy kicsit is ilyen lesz, vagy legalább csak jobb mint a prog.hu(remélhetőleg nem rosszabb), de azért vagyok, hogy ha lehet, akkor én is beleszóljak.
Erre most van lehetőség!!!
Ezért kérek mindenkit arra, hogy ha egyetért velem (vagy nem :( ... :) ), akkor az adjon hangot neki a lev-listán, akit meg egy kicsit is érdekel az oldal, az meg olvassa a lev-listát.
Kösz! -
kamikaze boci
őstag
Ezt én sem igazán értem. Azon túl hogy a prog(tom'selfogultvagyok,denembaj,mertvastagabőraképemen).hu-nak vannak remek fícsörei, eléggé prostituálta magát a hiteltelenséghez. Ha meg egyedül vagyok a véleményemmel, biztosan nekik is jót tesz egy kis verseny. Ha annak idején a Hardwired-es vagy a PH!-s fiúk így gondolkodtak volna, ma nézhetnénk a HCG-t vagy a HWSW-t, a többiről nem is beszélve.
A verseny nekünk, ''fogyasztóknak'' tesz jót. -
taltos
senior tag
A HUP -on is volt egy ilyen hozzászólás. Belinkelem, hogy ott mi volt rá a reakció... Mindenki döntsön! :)
Phanatic
Újonc
Elküldve: 2004 Márc 21, Vas 11:33 am Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
már megint ez a hülye magyar mentalitás (már bocsánat): már van 2 ilyen oldal, amelyik szívesen fogad cikkeket bárkitől... minek újat indítani? miért jó az a magyar embernek, hogy megosztja a közvéleményt? miért nem vagyunk képesek segíteni a már meglévő projektekben? miért akarunk mindig (szerintünk) szebbet, jobbat csinálni, ha a meglévőket is azzá tehetjük ötleteinkkel?
http://designprog.net/
http://www.weblabor.hu/
Vissza az elejére
trey
Adminisztrátor
Elküldve: 2004 Márc 21, Vas 11:55 am Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
Phanatic írta:
már megint ez a hülye magyar mentalitás (már bocsánat): már van 2 ilyen oldal, amelyik szívesen fogad cikkeket bárkitől... minek újat indítani? miért jó az a magyar embernek, hogy megosztja a közvéleményt? miért nem vagyunk képesek segíteni a már meglévő projektekben? miért akarunk mindig (szerintünk) szebbet, jobbat csinálni, ha a meglévőket is azzá tehetjük ötleteinkkel?
http://designprog.net/
http://www.weblabor.hu/
Akkor visszakerdezek:
Idézet:
már megint ez a hülye magyar mentalitás (már bocsánat): már van 2 ilyen oldal, amelyik szívesen fogad cikkeket bárkitől...
miert lenne hulye magyar mentalitas a szabadsag keresese?
Idézet:
már van 2 ilyen oldal, amelyik szívesen fogad cikkeket bárkitől... minek újat indítani?
ha ok ugy erzik, hogy ujat akarnak csinalni, akkor miert ne tehetnek? mondhatnank azt is, hogy minek uj BSD, minek uj Linux, minek uj ... igy szuletnek az uj, jo projektek tobnyire. hogy valaki mondjuk elegedetlen a regivel...
Idézet:
miért jó az a magyar embernek, hogy megosztja a közvéleményt?
ez miert osztana meg a kozvelemenyt?
Idézet:
miért nem vagyunk képesek segíteni a már meglévő projektekben? miért akarunk mindig (szerintünk) szebbet, jobbat csinálni, ha a meglévőket is azzá tehetjük ötleteinkkel?
hat ezzel megkerdojelezed az egesz open source/open projektek letezeset. ezek szerint tok fesleges barmit is forkolni, jo a regi csak bele kell dolgozi. Akkor kar is uj media lejatszot csinalni, kar volt UHU-t csinalni (volt mar eleg Linux ami magyarul beszelt, kar volt a HUP-ot elkezdeni, mert volt mar korabban is ilyen-olyan linuxszal foglalkozo oldal, stb.) baromsag.
Vissza az elejére
Phanatic
Újonc
Elküldve: 2004 Márc 21, Vas 12:31 pm Hozzászólás témája:
első sorban nem a szabadságot, hanem az épeszűséget kérdőjeleztem meg... azt ne mondd, hogy az (n+1)-edik disztrib, ami megjelenik, tartalmaz újdonságokat, világmegváltó dolgokat. azokat az ötleteket nem vetem meg, amik tartalmaznak valami egyedit, valami újat (pl. UHU: teljesen magyar nyelvű, van jó support, vmilyen szinten egyedi csomagkezelés, stb. biztos vagyok benne, hogy az MPlayer sem egy volt a többi közül, amikor elkezdődött a ''pályafutása''). ebben az esetben nehezen tudod megmagyarázni, hogy mitől lesz új, egyedi ez az induló oldal, ha még mindig ott tart a dolog, hogy milyen motor berregjen a honlap alatt... de meglátjuk, nem vagyok türelmetlen, nem zárkózom el az új dolgok elől. ha tényleg szebb és jobb lesz, akkor én is úgyanúgy látogatni fogom az oldalt, mint bárki más... de ettől még nagyon messze vagyunk a dolgok jelen állása szerint... éppen ezért mertem javasolni, hogy a meglévő kapacitásokat fektessük be jelenleg is futó projektekbe... vajon milyen újdonsággal szolgálhat egy programozási cikkeket közlő intenetes oldal?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest