- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
chicken
senior tag
azt is felraktam!! de most hirtelen a quick time nekiállt lejátszani az explorerben, bár nem kértem:))) és van hangja. Bár azért érdekelne, miért van 2 winampom.
a film: szó szerint a lapon levő szöveg elmondása egy dig kamerába Tóta W Árpád által. Én kedvelem az Indexet, de aszzem, ez egy kicsit mellément.
[Szerkesztve] -
up
senior tag
Nekem megy. Gspot szerint ''divx (same as wma) (0x0161) DivX Networks'' kodek az audio. Tegyetek fel 3.11alpha divxet, talán az megoldja.
-
nekem ment. bibibííí!
egyébként mi ez a film? -
chicken
senior tag
viszont: ma felfedeztem, hogyha egy file-ra jobbgomb, open with - select the program from a list, akkor a listában 2szer van a winamp.
-
chicken
senior tag
sziasztok,
akad-e valaki, aki megpróbálta letölteni az indexről Tóta w. árpád beszédjét? Merthogy nekem se media plaYerrel, se divx-szel nincs hangja. tehát megy, de nem szól. Az általuk felajánlott codec telepítése után sem - szeretném tudni, működik-e bárkinek is.
[Szerkesztve]
SZERKESZTVE???
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest