Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bozidarka
csendes tag
IncrediMail makert letöltöttem,az incredimail levelezővel használható lenne,de túl nagyra nyitja meg,és alul a gombok nem elérhetőek,így nem lehet elmenteni a levélképformátumokat.Természetesen a beállításoknál,próbáltam a Normál ablak-Kis ablak-nyíljon,mégis mindig óriásra nyitja .a (levelező normák módon működik)de ez a bővítmény hozzá praktikus lenne, ha valaki tudna sedíteni,még mit tehetnék ,hogy kissebb ablak nyílna meg,nagyon megköszönném.Üdv
-
tiinkaa
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy telepítettem az IncredialMail-t de nem küldi el a leveleket amiket írok...Fogadni tudok,de küldeni nem...miért van ez?Előre is köszi a segítségeteket!!!
-
matahari1234
csendes tag
Sziasztok!
Tudna-e segíteni valaki? Incredimail (xe prem. 5863821 hun) "új levél írása"-ra kattintva a következő hibaüzenetet adja és nem enged tovább: "Hiba: Az üzenet helyesség nem tölthető be" Levélre válaszolni, továbbítani lehet, el is küldi, csak új levél létrehozása nem megy. Már mindent megpróbáltam, semmi nem segít. Találkozott-e már valaki hasonlóval? Előre is köszönök tippeket a javításhoz. üdv:mh -
flash-
veterán
Magyar helyesírási szótárt lehet valahogy az incredimail-be tenni?
-
flash-
veterán
Angol nyelvű incredi mail progim van.
2 postafiók van beállitva.
Hogy tudom beállitani hogy a letöltésnél ne egybe töltse le mind a 2 postafiókról érkező leveleket,hanem valahogy szeparáltan,vagy feltünesse hogy melyik melyikről jött.ezt szeretném megoldani
pls help -
riszter
senior tag
Sziasztok!
Remélem valaki csak olvassa ezt a topikot. Nekem ez a progi nagyon nem jött be! Először még tetszett is, jól néz ki. Egyszer csak fogta magát és indításnál letörölte a freemailemről az összes (660db) beérkező levelemet!Megtudja valaki mondani, hogy ezeket a leveleket buktam a freemailen, vagy visszatudom őket tölteni? Nagy szükségem lenne rájuk. Persze az angol nem nagyon megy, ezért is nehézkes. Talán másnak aki jó angolban ez segíthet.
Előre is köszi!
-
adik
őstag
IncrediConvert progival .emp fájlokat csináltam, müxik...
-
adik
őstag
Hali,
kimentettem a levelezést tartalmazó fájlokat, de sajnos nem tudom miként lehetne ezeket egy újra húzott rendszeren munkára bírni. (.imm és .imh fájlok tömkelege, meg persze a körülötte lévő könyvtárak, address book, accountorder...) Van valami ötletetek? köszi. -
Fürkész
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy miért nem mozognak az animált smilek, amiket be lehet illeszteni a levelekbe. Amennyire megfigyeltem tűzfal telepítése után romlik el. Az a bosszantó, hogy barátnőm is használja a gépet, persze saját felhasználói profillal az XP-t, és nála meg mozognak
[Szerkesztve] -
carr
őstag
Nekem meg felmerült egy... :
Nem tudjátok,hogy ez a progi hol tárolja a kimenő e-mail-eket, vagy,h alapbeállításoknál fennhagyja-e webfelületen a leveleket...
Mert lett egy olya baj,h újrahúztuk az XP-t 1ik ismimnél, csak elfelejtett szólni,h van ez a baszás progi is...és fontosak lennének a címek!!!
Szal minden volt, gyors ntfs formázás, azt XP telepítés.
Progik megvannak, csak azt kellene tudnom,h mit is keresek...
köszi a segítséget!! -
Démonica
csendes tag
Már mególdottam a problémámat
-
Démonica
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék,hogy honnan tudnám a régebbi IcrediMail változatot letölteni,az Új Xe helyett ?
Előre is köszönöm: -
Relisys
senior tag
Lehet letölteni valahonnan magyarul beszélö üzenetjelzőt?
-
Shape
aktív tag
U
P -
Shape
aktív tag
UP
-
Shape
aktív tag
Hello Incredimail User-ek!
Én is ezt használom már elég régóta.
Csak egy bajom van vele.
A legrégebbi amit használtam még képes volt arra, hogy a leveleket egyben tárolja.
Tehát ha a win-be más felhasználó jelentkezett be akkor is látta azokat a leveleket, amiket a másik user neve alatt szedtek le.
Az újjak már külön kezelik, és ez nekem nem igazán jön be ...
Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kezelje külön a felhasználói fiókokat???
Szabályokkal úgyis megoldható, hogy különrakja a leveleket.
Ötlet???
Előre is köszi -
DieHard
senior tag
.imh, .imm bocs
-
DieHard
senior tag
Sziasztok. Nagy problémám lenne. Sikeresen legyalultam a leveleimet. nagy nehezen visszahoztam getdatabackel a .ihm és .imm fileokat. de nem tudom visszatenni a levelekhez. segitsetek fontos lenne. köszi
-
ch.peter
aktív tag
Kössz, közben találtam egy 200k nagyságú progit, ami az Incmail fájljaiból
eml-eket csinál és megtartja a mellékleteket is.
kb 2 perc alatt végzett az egésszel, csak behúztam az eml-eket az OE-ben létrehozott könyvtárakba
Azért ránézek erre is, hátha a levelezési szabályokat is át lehet menteni vele.
Van vagy 25-30 belőlük, nincs nagy kedvem újraírni
Szerk.: ez sajnos csak Outlookhoz jó. nekem OE van.
[Szerkesztve] -
ch.peter
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném leszedni az IncrediMailt, de a leveleket nem tudom normálisan kiszedni belőle (kb 1000 db, úgyhogy a kézi mentegetés nem műxik)
+ lehet valahogy oldani, hogy átvigyem egy másik programba a leveleket?
(pl.: bat vagy OE) -
RAM
őstag
Keitaro, kár h külföldön van.
-
esteban
senior tag
Necckep vagy thunderbird .. vagy mi a nyavaja most az uj neve a kulonallo levelezonek a mozilla-bol ...
en ezt hasznalom teljes megelegedesemre ... -
RAM
őstag
na még1x
A 3 kérdés:
1. hol tudom beállítani, h a leveleimet, hagyja fent a
xerveren, mert most nem hagyjaott.
2. hogy tudom az inbox (70 level) tartalmát (küldő stb is.)
lementeni olvasható formátumban, pl. wordbe?
3. 1xre, h tudok forwardolni pl. 70 levelet? -
RAM
őstag
Senki,
már szeretném eltávolítani, -
RAM
őstag
Távolítom el,
hogy tudom a leveleimet lementeni, OLVASHATÓ formátumban?
FONTOS! -
RAM
őstag
Távolítom el...
Van jobb?
The Bat, Foxmail ezek milyenek? -
Som@
őstag
Szvsz ugyan úgy, ahogy a Outlookban.
A fiók beállítasáinál kellene egy olyan választásnak lennie, hogy a levelek szinkronizálása ezen a fiókon is történjen meg.
Szintén fiók beállításoknál: speciális fül-> másolatot hagyjon a szerveren.
''Ha 2 USER van, 2-2 Accounttal, hogy lehet +oldani, h ne lássák egymás levelét csak bejelentkezve.''
Ez passz. Nem nagyon hiszem, hogy ezt ebben meg lehet csinálni. -
RAM
őstag
Ja és, hogy tudom azt beállítani, h a leveleimet fent hagyja a xerveren, mert most nem hagyja ott.
-
RAM
őstag
Hi!
Az lenne a kérdésem (Increditmail):
Hogy tudom beállítani, hogy ne egybe szedje le a különböző ACCOUNT-okról érkező leveleket?
Hanem lehessen váltogatni.
Ha 2 USER van, 2-2 Accounttal, hogy lehet +oldani, h ne lássák egymás levelét csak bejelentkezve.
Pontos leírást, kérek.
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest