Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Aha igen arra értette ,átolvastam mégegyszer. De elvileg ha engem kifizet a telefonkereskedő ,meg megvan az adásvételi ,onnantól nekem semmi közöm a telóhoz ,azt csinál vele amit akar és az ő gondja ez a garanciás dolog is. persze ha megvette tőlem a telót és utána nem fizetem a havidíjat akkor esetleg letilthatja a szolgáltató az IMEI számát a telónak ,gondolom ilyenkor felkereshet ,hogy miért van ez?
de mivel nekem az az egy kártyám van ami előfizetéses ,és fizetem rendesen ,szóval semmi gond nem adódhat ebből. ha meg lejár a két év ,akkor meg lemondom és kész ,ha akarok veszek egy új előfizetésés telót ,új számmal meg sim kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest