- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
Aktív témák
-
Yom
aktív tag
nekem most 1 fulltiszta 7650 em van, kartyafugg nokiatol vettem. csak ujitani szeretnek es egyenlore a 6630 nem elerheto szamomra
talan jovo tavasszal. es azert gondolkozok 6600-an, mert az mar mem kartyas, es ha 7650-em eladnam, akkor tul sokat nem kene azert rafizetnem.
-
Yom
aktív tag
Koszi szepen az infokat!
akkor mar el is dontottem, h nem veszem meginkabb adok erte kicsit tobbet, aminek vannak papirjai...
amugy ha lopott telcsit vesz vki, es kijon hozza a rendorseg mit csinalnak? csak elveszik tole? v penzbirsag is? eljaras alatt mit ertessz?
Koszi mindenkinek +1x! -
Yom
aktív tag
Hm, akkor lehet h telefon amit arulnak az lopott, es azert utotte ki az imei-t belole, hogy a rendorseg ne nyomozhassa le? (haverom egyszer elhagyta a telojat, es a rendorseg megtalalta neki, gondolom akkor imei alapjan... ) megeri ilyen telot venni? biztos h nem merik be? a tel ara 35.000 lenne, ami sztem nem sok (512 MMC-vel), bar ilyen ketes cuccot nem igazan vennek....
hol csinalnak ilyet? 1 sima tel uzletben esetleg meg tudnak rola mondani h mi volt az eredeti szama, ill visszairni? es kb mennyiert irnak vissza az eredetit? -
Yom
aktív tag
Hi!
Mit jelent pontosan az, hogy az imei szam 0000....0? ujsagban lattam 1 hirdetest, hogy 6600 elado (imei szam: 0000....0). kb igy nezett ki a hirdetes. Ha az IMEI csupa nulla abbol milyen elony/hatrany szarmazik?
Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest