- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #24 üzenetére
Azért a mai akksik már nem degraadálódnak úgy. Szal az 1 éves még bőven közel van a kiválló állapothoz még akkor is, ha mindig 100%-ra töltik. Mondjuk a full lemrülést a mostani Li akksik továbbra sem preferálják, dehát azért az könnyen kivédhető.
-
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #20 üzenetére
Nekem mindig megy a GPS, mert a rutinok is használják, és az időjárás kijelzés is. Jah és bluetooth is megy, mert melóhelyen használom. Szal nekem nagyon sok szolgáltatás megvan alapból mert kell, vagy fene sem akarja ki-bekapcsolgatni. Céges email miatt is sokat jelez be a telefon 1 nap alatt, szal dolgozik rendesen szerencsétlen kis teló. És ahhoz képest, hogy fikázva van az Exynos, ahhoz képest nekem éjszaka, ha épp nyugi van, akkor óránként olyan 0,7%-ot merül.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dilajoska1 #20 üzenetére
QHD, 65w, nagyon jó kamera, ois, villámgyors ujjlenyomat olvasó, 120hz. Ez szerintem csúcskategóriás.
Ha 1 nap alatt lemerítem, akkor 8óra- vagy több SoT.
Ha másfél - kettő nap- általában ennyi, akkor 5-7 óra SoT. -
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
A böngészés, youtube, videó keveset eszik. nem véletlen hogy azokkal 10 óra felett lazán kihozzák. Pl a mostani mobilom egy S22-es Samsung amiben még 4000mAh-s akksi sincs, mégis a csak pusztán videónézésből új akksival ki lehet hozni 14 órás SOT-ot. ha javarészt ilyeneket használok, akkor az exynos-os S22-őből kicsi akksival ki tudok hozni ippeg 6 óra felett én is. Csak nálam az okos teló használata nem ebben merül ki. Nem kevés játék, szerverek elérése/konfigurálás SSH-n keresztül, preconfigurált rutinok használata, tv- okosotthon vezérlése, fotózás (ami különösen sokat tud zabálni), waze (szintúgy), és folyamatos email accountok szinkronja, plusz azonnali telegram szinkron még éjszaka is, hogy tudjam ha gond van a szerverparkkal, egyedi érintésérzékeny háttérkép használata stb...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
Realme GT2 pro pl. QHD, 8 gen 1. Mi kell mèg?
Meg szerintem amiben 8 gen1 van legalább, az inkább csúcskategóriás, mint középkategóriás, felsőkközèp kategóriás. -
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #15 üzenetére
Ebből a tényleges felső kategória kevés, és azoknak is a SOT ideje messze van a 8 órától, ami nem is csoda, mert bazi nagy kijelző, és QHD. De ez a régebbi Snapis csúcsra is igaz, szal továbbra is tartom magam ahhoz amit mondtam.
Persze tudom vannak akik ezekből is kihoznak akár 7-et is, csak mikor bevégják a képernyőképet, akkor kiderül, hogy böngészésen kívűl alig használják másra a telót... -
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
5000-es akksiról beszélsz, miközben az átlagos akksi mérete, pláne x évvel ezelőtt is alig volt több, mint 4000 (ha egyáltalán több volt, mert most megnéztem és a Oneplus 7T Pro-m 855+-al 4000mAh akksival volt....), szal az összehasonlításod sántít. Felső kategóriában nagyon ritka az 5000-es akksi. A közép és alsó-középben gyakoribb, de azok régen is tudtak ennyit, meg most is, szal sehogy sem jön ki az a matek, hogy régen mindenben jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest