Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #24 üzenetére
Azért a mai akksik már nem degraadálódnak úgy. Szal az 1 éves még bőven közel van a kiválló állapothoz még akkor is, ha mindig 100%-ra töltik. Mondjuk a full lemrülést a mostani Li akksik továbbra sem preferálják, dehát azért az könnyen kivédhető.
-
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #20 üzenetére
Nekem mindig megy a GPS, mert a rutinok is használják, és az időjárás kijelzés is. Jah és bluetooth is megy, mert melóhelyen használom. Szal nekem nagyon sok szolgáltatás megvan alapból mert kell, vagy fene sem akarja ki-bekapcsolgatni. Céges email miatt is sokat jelez be a telefon 1 nap alatt, szal dolgozik rendesen szerencsétlen kis teló. És ahhoz képest, hogy fikázva van az Exynos, ahhoz képest nekem éjszaka, ha épp nyugi van, akkor óránként olyan 0,7%-ot merül.
-
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
A böngészés, youtube, videó keveset eszik. nem véletlen hogy azokkal 10 óra felett lazán kihozzák. Pl a mostani mobilom egy S22-es Samsung amiben még 4000mAh-s akksi sincs, mégis a csak pusztán videónézésből új akksival ki lehet hozni 14 órás SOT-ot. ha javarészt ilyeneket használok, akkor az exynos-os S22-őből kicsi akksival ki tudok hozni ippeg 6 óra felett én is. Csak nálam az okos teló használata nem ebben merül ki. Nem kevés játék, szerverek elérése/konfigurálás SSH-n keresztül, preconfigurált rutinok használata, tv- okosotthon vezérlése, fotózás (ami különösen sokat tud zabálni), waze (szintúgy), és folyamatos email accountok szinkronja, plusz azonnali telegram szinkron még éjszaka is, hogy tudjam ha gond van a szerverparkkal, egyedi érintésérzékeny háttérkép használata stb...
-
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #15 üzenetére
Ebből a tényleges felső kategória kevés, és azoknak is a SOT ideje messze van a 8 órától, ami nem is csoda, mert bazi nagy kijelző, és QHD. De ez a régebbi Snapis csúcsra is igaz, szal továbbra is tartom magam ahhoz amit mondtam.
Persze tudom vannak akik ezekből is kihoznak akár 7-et is, csak mikor bevégják a képernyőképet, akkor kiderül, hogy böngészésen kívűl alig használják másra a telót... -
Shyciii
veterán
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
5000-es akksiról beszélsz, miközben az átlagos akksi mérete, pláne x évvel ezelőtt is alig volt több, mint 4000 (ha egyáltalán több volt, mert most megnéztem és a Oneplus 7T Pro-m 855+-al 4000mAh akksival volt....), szal az összehasonlításod sántít. Felső kategóriában nagyon ritka az 5000-es akksi. A közép és alsó-középben gyakoribb, de azok régen is tudtak ennyit, meg most is, szal sehogy sem jön ki az a matek, hogy régen mindenben jobb volt.
-
Shyciii
veterán
Hol vannak már a másfél - 2 napos üzemidők 8 óra sottal, mint anno egy snapdragon 865/870 idejében?
Sehol. Ugyanolyan használattal nekem a 855+, és 870-es sem bírt 8 óra SOT-ot, max 5,5 órát közel ugyanakkora akksival. Ki ne találjuk már, hogy 2-3 év alatt fele akkor lett a SOT az új procik miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest