- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoL_DTP
csendes tag
Mivel dolgoznom kell a géppel, most egy ócska, régi kis Philipset használok, tehát a géppel semmi baj. Legalábbis ezzel a monitorral minden rendben.
Másrészt a másik szobában, a géptől függetlenül is próbáltam (nem egyszer) bekapcsolni a monitort. Eredmény: 0.
A szervizben nem láttam bekapcsolva a cuccot, de felajánlották, h nézzem meg, viszont amikor sikerült érte elmenni (kocsit szerezni etc.), akkor nagyon rohantam, így nem került rá sor. Hameg hibát találtak volna, felteszem jelzik, merthogy ez nekik is pénz (lenne). Máskor már megbízhatóak voltak, tehát nem volt okom feltételezni, h átvernének (persze megfordult a fejemben, de végiggondolva el is vetettem ezt a fajta magyarázatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest