- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
A szoftverek nagy részét fél- vagy "nagyjából" kész állapotban adják ki. Volt játék is, ami belebukott ebbe. A mostani szoftver meg nagyon is kiforrott. Sosem vettem előrendelésben telefont, mindig az adott év végén cseréltem, mire már kiforrt, de ez annyira jó lett, hogy pont nem izgat, ha a kamerának kell még pár hónap. Már így is eléri az S21U szintjét, ami nekem bőven elég.
Szóval nem, nem jó a félig kiforrott szoftver, de minden gyártó ezt csinálja. Az egész piac így működik, mert már nem 1985 van, amikor pár ember fejleszt egy játékot évekig, aztán egy tökéletes változat megy a piacra, mert nincs internet, és ciki lenne félig kiadni. Asszem a Nintendo jött ki valami Pokémon játékkal a télen totál félkész állapotban. Magukkal csesznek ki, de a befektetőket jobban érdekli a pénz, mint a minőség, a fejlesztési vezető meg egy alkalmazott, és a befektetők inkább hallgatnak a sales-esre, mert őket legalább megértik. Ilyen a világ.
Ennek a cikknek egy értelme volt: jöhetnek a Samsung haterek, vagy akik nem akarnak pénzt költeni rá, hogy deszar, meg megintasamsung. Nekem még soha nem volt ennyire kiforrott kezdeti szoftveres telefonom, leszámítva a nyomógombosakat. A kamera februárban kicsit sem érdekel, mert amire tényleg olyan témák kerülnek elém, amikből jó képet akarok, kireszelik a szoftvert. A többiek meg várhatnak nyárig-őszig a vásárlással, és akkor kapnak egy kiforrott szoftvert.
Egy dologban viszont igazatok van: nem tudom, mit keresek a mobillal fotózni akarók cikkje alatt. Valószínűleg itt én vagyok a kakukktojás, és a tagok az összehasonlító pixel-peeping alapján ítélnek meg egy telefont távolról, és fikázzák szét, mert a huawei, google, akármelyik másik telefon jobb. Hát, legyen.
Úgyhogy elnézést a többségtől, bár nekem van ilyen telefonom, valószínűleg ez a topik nem nekem szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest