Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Navaren

aktív tag

válasz Tin #56 üzenetére

Szerintem igazad is van, meg nincs is :).

Egyrészt évek óta tényleg úgy van, hogy adott Samsung csúcsfón kamerás képességei komoly, látványos javuláson mennek át a startjukat követő következő 4-6 hónap alatt, és ezért amikor egy érdeklődő a cikkeket böngészi, hogy melyik telefon után nyúljon a polcon, ennyi idő után már csak elavult-elévült teszteket talál csak a motyó fotós-videós tudásáról (ha csak nem készül ilyen 'update' kontent a cuccról, egyet-kettőt láttam már YT-n korábbi modelleknél, pont az S21U-nál pl.).

Ugyanakkor jó az nekünk, ha bevett szokás (vagy épp ipari sztenderd) lesz Samuéknál, hogy kiadnak egy félkész motyót, ami majd talán később tényleg olyan jó lesz, mint amit a marketing, az ár és a beharangozás sugall? Meghitelezhetjük a gyártónak félmillióval, hogy majd olyan jó lesz a telefon, mint amilyennek bemutató után a reklámokban ígérik?

Azt tegyük hozzá, hogy mindezektől függetlenül az S23 széria startja abszolút rendben van most is szerintem, nem is tudom, volt-e ennyire stabil, kiforrott, megbízható teljesítményt nyújtó generáció rögtön bemutató után; lehet én öregszem, de nekem éppen az tetszik, hogy nem ilyen innovációnak tűnő egyszer használt fícsöröket kapott a cucc idén, ami aztán rögtön kipróbálás után a dobozon sorolt specifikációs listára nyugdíjazódik és csak azért van, hogy legyen benne, vagy mert a többi telefonban nincs, hanem a tavalyi bugdácsolás után inkább betonbiztosra próbálták reszelni a motyót rögtön bemutatóra, rögtön teljesen vállalható eredményeket produkáló fotós képességekkel egy teljesen más vizeken evező, vadonatúj kameraszenzor ellenére.

Ez pedig jó irány, a kamera pedig ettől csak jobb lesz a következő hónapok alatt.
    Érdemes lesz majd nézni a kamerás összehasonlító tesztek alatt a Samsung fejlődését az év különböző szakaszaiban érkező kínai konkurensdömping ellen.

iBalu // Ordo Ab Chao //

• kakuk.tamas

addikt

válasz Tin #56 üzenetére

“Ezt a cikket nyáron kellett volna.”
    Nyáron? Hónapokkal később a megjelenés után? Ez nem így megy. Az emberek most akarják megvenni a mobilt.
    Volt elég ideje a Samsungnak reszelni a kamerán. Ha a legnagyobb mobilgyártó nem tud egy értékelhető kameraszoftvert írni a startra, akkor a következő szériájába ne is tegyen kamerát.

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

Új hozzászólás Aktív témák