- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Szerintem igazad is van, meg nincs is .
Egyrészt évek óta tényleg úgy van, hogy adott Samsung csúcsfón kamerás képességei komoly, látványos javuláson mennek át a startjukat követő következő 4-6 hónap alatt, és ezért amikor egy érdeklődő a cikkeket böngészi, hogy melyik telefon után nyúljon a polcon, ennyi idő után már csak elavult-elévült teszteket talál csak a motyó fotós-videós tudásáról (ha csak nem készül ilyen 'update' kontent a cuccról, egyet-kettőt láttam már YT-n korábbi modelleknél, pont az S21U-nál pl.).
Ugyanakkor jó az nekünk, ha bevett szokás (vagy épp ipari sztenderd) lesz Samuéknál, hogy kiadnak egy félkész motyót, ami majd talán később tényleg olyan jó lesz, mint amit a marketing, az ár és a beharangozás sugall? Meghitelezhetjük a gyártónak félmillióval, hogy majd olyan jó lesz a telefon, mint amilyennek bemutató után a reklámokban ígérik?
Azt tegyük hozzá, hogy mindezektől függetlenül az S23 széria startja abszolút rendben van most is szerintem, nem is tudom, volt-e ennyire stabil, kiforrott, megbízható teljesítményt nyújtó generáció rögtön bemutató után; lehet én öregszem, de nekem éppen az tetszik, hogy nem ilyen innovációnak tűnő egyszer használt fícsöröket kapott a cucc idén, ami aztán rögtön kipróbálás után a dobozon sorolt specifikációs listára nyugdíjazódik és csak azért van, hogy legyen benne, vagy mert a többi telefonban nincs, hanem a tavalyi bugdácsolás után inkább betonbiztosra próbálták reszelni a motyót rögtön bemutatóra, rögtön teljesen vállalható eredményeket produkáló fotós képességekkel egy teljesen más vizeken evező, vadonatúj kameraszenzor ellenére.
Ez pedig jó irány, a kamera pedig ettől csak jobb lesz a következő hónapok alatt.
Érdemes lesz majd nézni a kamerás összehasonlító tesztek alatt a Samsung fejlődését az év különböző szakaszaiban érkező kínai konkurensdömping ellen.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
kakuk.tamas
addikt
“Ezt a cikket nyáron kellett volna.”
Nyáron? Hónapokkal később a megjelenés után? Ez nem így megy. Az emberek most akarják megvenni a mobilt.
Volt elég ideje a Samsungnak reszelni a kamerán. Ha a legnagyobb mobilgyártó nem tud egy értékelhető kameraszoftvert írni a startra, akkor a következő szériájába ne is tegyen kamerát.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest