- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Fú barátnőim használják, kb ennyi kapcsolatom volt, van, és lesz vele. Mikor kezdi a választ "Ez egy nagyon jó és releváns kérdés nézzük meg...." - már tudom hogy valami bullshit lesz az egész. Persze a legtöbb embernek ez a benyalós stílus kell mert ettől okosnak érzi magát hogy milyen jót kérdezett. Én a falra mászok tőle.
Pár napja az egyik híroldalon volt valami professzorral interjú annyi rémlik hogy "az ai el fogja butítani az emberek" - hát én már ezt látom sajnos. Már mindenre amin kicsit gondolkozni kéne az a válasz hogy "megkérdezzük csetit (chatgpt)"
Azt látom hogy az emberek azt nem veszik számításba hogy ezek betanított cuccok, vagy az internetről veszi az infót, tehát ha baromság van az interneten akkor a baromságot adja neki vissza, csak utána se tudsz nézni egyből hogy mi a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő