Hirdetés
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
válasz
gurabli #1315 üzenetére
1. Legálisan még nem adtak ki tudtammal omniára primot- de lehet, hogy tévedek, ezért a neten található data.zip-ek ügyes emberek által mókoltak, nem biztos, hogy tökéletesen müxenek, a data.zip-et nem értem, hogy honnan akarod átteni, a 8 alól, az biztosan nem fog működni.
2. Gurjon oldalán láttam eddig csak log fájlt, de az csak a skin változtatásit írja le.
3. Gurjon skin már készült ehhez a felbontáshoz is, sokkal több információ és beállítási lehetőséget tudsz vele végrehajtani, mint az alap verzióval.
4. Mo-ra továbbra is TM a legjobb.
5. Térképek:
- Németország TA
- Ausztria TA
- Szerbia TM
- Horvátország TM
- Szlovénia TM
- Szlovákia TM
- Csehország TM
- Franciaország TAÉn először megnézném ismerősnél, hogy hogy működik, mert aomián nem biztos, hogy minden normálisan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest