- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz
dragon1993 #17279 üzenetére
megoldva
-
dragon1993
őstag
Azt ,hogy lehet beállítani ,hogy az áttekintésnél, az úthálózat legyen a háttér és ne a domborzat (zöld színek).
Illetve a TMC vevő-t kikapcsolom, majd újraindítom az iGO-t és újra megjelenik próbáltam sys fájlban letiltani kevesebb sikerrel.
-
hojos
aktív tag
válasz
pappkarcsi #17275 üzenetére
-
pappkarcsi
senior tag
.
-
FIZETEKFŐÚR
újonc
Sziasztok,a POI fájloknál mit jelent vagy jelöl az extended és truck,szükséges-e mind a háromfélét betenni apoi mappába?és mit jelent az fjw fájl hova kell van-e egyáltalán jelentőségre.
-
DM43
Topikgazda
válasz
dragon1993 #17267 üzenetére
Én kétlem, hogy a TomTom térképek melletti Here ftr fájlok használhatók ...
-
dragon1993
őstag
válasz
Drbonci #17264 üzenetére
Hasonló kérdésem lenne teljes Európa térkép kellene, leginkább Magyarország Szlovákia Ausztria lesz használva, ha lennének kamionos információk az lenne a legjobb (.ftr)
Úgy tudom MO-n a TomTom térképek a jobbak nyugaton meg a Here térképek.
Lehet ezeket keverni, nem lesz belőle határelcsúszás ?
Hete .ftr fájlokat használok TomTom térképekhez lehet belőle probléma ? -
Mawerik
tag
Boldog, békés Karácsonyt mindenkinek!!
-
papsoka
aktív tag
Samsung S5-ön a hárombetűssel navigálok.
Fm traszmitteres BT kihangosítóval SD kártyáról zenét hallgatok.
Amíg nem megy a navi tökéletes a zenelejátszás, kihangosítás. Híváskor zene lehalkul, befejezéskor visszaerősödik.
Probléma navigálás közben van! Minden alkalommal ha Bori mondani akar valamit, akkor megszakad a zene és a kihangosító valamit (angolul) mond, de mindig ugyan azt! És talán újra is kapcsolódik a telefonhoz. A mondat után ismét tökéletesen szól a zene a következő megszólalásig.
Hol keressem a megoldást?
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtársnak és Kedves családjának! -
Drbonci
aktív tag
Jó reggelt
Olyan kérdésem lenne hogy magyar és német térképet melyiket érdemes felrakni, kié a legjobb, legfrissebb?
Köszönöm előre is
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok
-
Gabiapu70
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy a beállítások>térképbeállítások>POI-k ( hasznos helyek jelölése a térképen) csak három funkció él. Kedvencek; Saját kedvenc helyek; Saját képek. Tudna valaki segíteni, hogy a többi is látható legyen? Előre is köszi.....
-
Kcsabi
tag
Primo 2-nél hogyan lehetne a hangerőn állítani?
Olvastam valahol, hogy sys beállításokban kell valamit beírni, de mi az? -
-
Alvosaman
csendes tag
A basarsoft primo-nál honnan tudom meg hogy melyik sémát használja a progi?
Ami a scheme könyvtárban volt zip azokban mindegyikben egyformára átszerkesztettem a color.ini-t.
Magában a scheme könyvtárban,csak úgy egymagában nincs color.ini file,csak zippek találhatóak amikben benne vannak a color.ini-k.
Légyszíves részletezd nekem az eljárás menetét,mert megbolondulok ettől a kék színű nyomvonal jelzéstől.
Miért nem volt jó a régi? Nem értem....!
Segítségedet előre is köszi. -
ffa
csendes tag
Üdv.
A sys-be mit kell írni, hogy érzékelje az internetet a primo? Mert most nem jelzi ki ha torlódást és az útlezárást sem.
Köszi.
-
Szalaitomi
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. IGO8-as 2014-es Magyarország térképet (.fbl) szeretnék letölteni a PDA-mra. El tudnátok nekem küldeni?
szalaiszalai100@freemail.hu
Köszönöm! -
xigris
őstag
Sziasztok!
Autós fejegységre milyen igo való ha jól tudom win cw6.0 és 800x400 s felbontása van.
Esetleg akinek van az milyet használ? -
Dot
őstag
Hali!
A funny Jáksós hangot be tudnátok linekni?
Kerestem de nem találtam pontosan ezt ami ezekben a videókban van.
Ilyet találtam:
Voice_Hun-celeb-m1-lua.zip de ez nem az, nem mond "vicces dolgokat" csak a megszokott irányt mondja. -
winotto
tag
Sziasztok
Az autórádióm bluetooth kihangosításnál először a készülékemen halom az utasításokat aztán a Kb 2mp múlva a bluetooth -os autórádiómon is megszólal.
Ez még nem is volna nagy baj, de ha közben zenét is hallgatok a készülékről akkor utasításnál megszakítja a zenét 1-2 mp re amíg a elhangzik az utasítás majd visszavált zenére.
Úgy hogy a bluetoothos autórádión az utasítás már nem hallatszik.
Szóval a bluetooth autórádión keresztül szól a zene navigációs készülékről , az utasításnál (csak a készüléken szól) kb 2mp csönd aztán újra visszavált zenére.
A primo sys be mit kellene beírnom hogy a figyelmeztetések után több idő legyen és a bluetooth autórádiómon is megszólaljon a figyelmeztetés a hang ?Jelenleg csak zene - kb 2 mp csönd - aztán újra zene szó.
Az utasítások után lévő időt szeretném növelni.
A WAZE alatt minden jól működik csak a primónál vannak gondjaim -
huncutka1029
addikt
válasz
pilota #17239 üzenetére
Háttal nem kezdünk mondatot, de
HÁT ez a sys így lópikula!Egyrészt tök feleslegesen adsz meg ennyi opciót, csak kiakad a progi,
2 ha ; vel kezdődik, akkor nem is veszi figyelembepróbáld ezt beírni :
[interface]
minzoom2D=50
maxzoom2D=60000
minzoom3D=30
maxzoom3D=50
maxangle=72De ha ragaszkodsz a korábban beírtak egyikéhez akkor így:
[camera]
2D settings
minzoom2d=25
maxzoom2d=100
defaultzoom2d=50
overview_zoom2d=1500
3D settings
minzoom=18; ilyen közelítést nem is lehet beállítani, itt gyakorlatilag semmi mást nem fogsz látni csak egy nagy széles sávot........ térkép helyett
maxzoom=33
maxangle=72
defaultzoom3d=21
defaultangle=69
overview_zoom3d=300
overview_angle=55A legegyszerűbb pedig az, ha keresekl egy skint, és azokban nagyon szépen be lehet állítani a közelítést, dontést. Ajánlom Plajos Ui-gyüjteményét!
-
wesaaa
aktív tag
Heló
szükségem lenne az IGO Primo 2014-re ami maqyar nyelvű!
egész EU kellene...csak nemtudom honnan tudom letölteni:/
kellene egy link....
Waytek 980bt-re kellene!
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy mire való/szükséges-e a primo\content\vr_vde mappa és tartalma (vn1 kiterjesztésű fileok)?köszi
-
pilota
tag
Helosztok abban kérnék segitséget,hogy a térképnézetet szeretném növelni de semmisem változik beirtam ezt ami itvolt a sysbe de semmi.
[camera1]
; 2D settings
minzoom2d=25
maxzoom2d=100
defaultzoom2d=50
overview_zoom2d=1500
; 3D settings
minzoom=18
maxzoom=33
maxangle=72
defaultzoom3d=21
defaultangle=69
overview_zoom3d=300
overview_angle=55[camera11]
; 2D settings
minzoom2d=38
maxzoom2d=150
defaultzoom2d=100
overview_zoom2d=1875
; 3D settings
minzoom=20
maxzoom=41
maxangle=83
defaultzoom3d=23
defaultangle=81
overview_zoom3d=300
overview_angle=55[camera2]
; 2D settings
minzoom2d=38
maxzoom2d=188
defaultzoom2d=70
overview_zoom2d=1500
; 3D settings
minzoom=32
maxzoom=54
maxangle=80
defaultzoom3d=33
defaultangle=70
overview_zoom3d=300
overview_angle=55[camera21]
; 2D settings
minzoom2d=45
maxzoom2d=250
defaultzoom2d=175
overview_zoom2d=1875
; 3D settings
minzoom=41
maxzoom=68
maxangle=80
defaultzoom3d=41
defaultangle=77
overview_zoom3d=300
overview_angle=55[camera3]
; 2D settings
minzoom2d=50
maxzoom2d=625
defaultzoom2d=200
overview_zoom2d=1500
; 3D settings
minzoom=34
maxzoom=105
maxangle=80
defaultzoom3d=39
defaultangle=65
overview_zoom3d=300
overview_angle=55[camera31]
; 2D settings
minzoom2d=50
maxzoom2d=750
defaultzoom2d=300
overview_zoom2d=1875
; 3D settings
minzoom=36
maxzoom=105
maxangle=80
defaultzoom3d=59
defaultangle=75
overview_zoom3d=300
overview_angle=55 -
Norby86
őstag
Sajnos nem sikerül.
Nem értem hogy google maps-ből miért nem lehet exportálni, vagy olyan netes térkép alkalmazás miért nincs hogy megadom az útvonalat neki esetleg kézileg meg kiválasztom pontosan mely utakon haladnák és fogom aztán ki exportálom. Ebben az IGO Primo-ban sem értem hogy ezeket az útvonal-figyelő menüben megjelent útvonalat amit be importáltam, miként tudom normál úti célként használni? Mert ha bemegyek ide hogy Útvonal-figyelő, rákattintok pl hogy Trk1 EV6, bejön a részletes útvonal adatok képernyő csomó adattal mint pl. átlag sebesség stb, de alul csak olyat látok hogy egyéb és térképnézet. Olyat nem látok hogy navigáció az útvonalon vagy valami hasonlót. Tehát a kérdésem hogy ezt a be importált térképet miként tudom útvonalként felhasználni?
-
hojos
aktív tag
válasz
Norby86 #17236 üzenetére
Én nem használom ezt a lehetőséget, de van róla "szakirodalom". Próbáld meg esetleg ez alapján.
-
Norby86
őstag
Szia.
Így egyből megy, köszi szépen.
Már csak egy kérdésem lenne hátha abban is tudsz segíteni. Egy kis szakasz hiányzik ebből az útból, pontosabban én terveznék egy rövidke szakaszt még amit szintén ebben a formátumban szeretnék az IGO Primo-ba importálni. Esetleg google maps-ben lehet egyedileg útvonalat tervezni úgy hogy ezt később én akár gpx formátumban kitudjam menteni?
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Egy nagy segítséget szeretnék hozzáértőktől kérni. Van egy kerékpáros oldal ahol GPX formátumban vannak az útvonalak fent. Ezt szeretném IGO Primo kompatibilis formába átkonvertálni, próbáltam a GPS Map Edit nevű programot, és meg is csinálta (trk fájlként mentette le), de az IGO-ba a save/tracks mappába betéve az elkészített .trk fájlokat, nem látszik mint mentett útvonal az IGO Primoban. Mi lehet a gond, rossz mappába tettem volna?
-
DM43
Topikgazda
válasz
pappkarcsi #17231 üzenetére
Pedig Primo az ...
A "nem elfordulás" pedig a rosszul tört warez program miatt van -
kopepe
aktív tag
Nektek hány fokig melegszik a telefon navigálás közben?
Nekem xperia ZR-en (négy magos,2 giga ram)62-64 fokos folyamatosan.
Bírja órákon át,de tuti nem normális dolog.
Motorola defy-n nem volt ilyen gond,pedig az csak egymagos volt 512 rammal. -
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Nem primo, hanem sima igo, de gondoltam megkérdem itt is, több agy, többet tud elven.
Van egy Asus K01A tabom amin a progi nem úgy fordul el, ahogy kellene.A sys file-om így néz ki jelenleg. Fullscreen és Tablet is ;-es volt, de nem változtatott rajta semmit.
http://pastebin.com/paVqGKN6A segitsegeteket elore is köszönöm!
üdv!
-
scenes
újonc
Sziasztok. Tudna Valaki segíteniA Nagy Rita voice-t keresem,ha valaki eltudná kűldeni hálás lennék.
Kösi scenes :
-
imi68
tag
Sziasztok.
Primo-hoz kellene nekem car mappa amiben több jármű van.Tud segiteni valaki? -
baboss
őstag
Sziasztok.
A telefonon (SAMSUNG GALAXY S3 MINI) visszakeltet állítanom mindent alaphelyzetbe,ezért az IGO-t újra kellett telepítenem.
Indítás után ez a hibaüzenet jelenik meg:Global cfg not found "Global cfg nem található." (Pedig a mappában benne van a RAR file)
Felbontás 800x480, a data.zip és a sys is ennek megfelelő.
Mi lehet a hiba oka ?A segítséget élőrre is köszönöm.
-
jeni
félisten
Szia
Tudja -e valaki,hogy a Serioux UrbanPilot Q550T2 GPS termék menüje magyarosítható vagy melyik 3 nyelv található benne? -
plajos
aktív tag
-
csabekk
csendes tag
-
forma69
tag
válasz
huncutka1029 #17218 üzenetére
Hátha majd valaki ad rá magyarázatot, mit is jelent, akinél persze megjelenik.
Köszi -
forma69
tag
válasz
huncutka1029 #17213 üzenetére
Igen skint használok, de eddig nem volt ott. 1 hosszabb a gyors menü,tovább nyomva a seb.kamerákat állítja.
A madártávlat sincs engedve sehol, és nem is vált át rá. A képet csak illusztrációnak használtam a netről, de ue. az enyémen is. -
yvsmad
őstag
Az új iGO-m beinduláskor a bal oldalon a kis térkép alá a "Térkép" szó helyett az aktuális skin nevét írja ki csiricsáré betűkkel.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? Vagy mit kapcsoltam be, amit nem kellett volna? -
huncutka1029
addikt
-
forma69
tag
Sziasztok
Aki tudja írja már meg, mit jelent a (kölcsön)kép jobb felső sarkában lévő kicsi repülőgép ikon. Eddig nem sikerült rájönnöm mi lenne a jelentősége, és hol állítható.
Köszi -
lali81
tag
Sziasztok!
Wayteq X880 8GB-hoz
szükségem lenne
térképre. Ha lehetséges,
akkor EU szintűre.
Tud valaki segíteni milyet és honnan töltsem le? (Igo 8.x vagy Primo)
Válaszokat előre is köszönöm!
lali -
bl4ze
veterán
válasz
huncutka1029 #17209 üzenetére
persze. ajánlom az LG F6 topikot.
-
pilota
tag
válasz
blackmail68 #17101 üzenetére
Köszi.Azt véletlenül nem tudod,hogy menet közben a térkép nézet is közelebbi legyen azt,hogy állítom?
-
lesli.h
aktív tag
válasz
huncutka1029 #17204 üzenetére
A szoftver melyik részének a hibájára gondolsz?
Holnap kipróbálom A Nokia Here béta változattal,ha azzal jó lesz akkor a te tipped a nyerő.
Addig is köszönöm a gyors választ. -
huncutka1029
addikt
válasz
lesli.h #17203 üzenetére
rendszerint szoftveres.
Gondolom nem hivatalos a primo? nem a támogatott tipusok közül van... -
lesli.h
aktív tag
IGO Primo-t használok már évek óta. Most vettem egy tabletet és kb. 30 másodpercenként eldobálja a jelet.
Vélemény? Hardveres vagy szoftveres lehet a hiba? -
plajos
aktív tag
válasz
shinobi183 #17200 üzenetére
Kicsit warez szagú, de azért lássuk sorjában:
Biztosan ”/storage/external_sd/addons” az addons mappa elérési útja? Nézd meg egy fájlkezelővel, legtöbb hibát ez okozza.
Az addons mappa a külső tár gyökerében van? Van az addons mappában content mappa? Van a content mappában map mappa térképekkel?
Ha ezek helyesek látni kell a térképeket. -
bl4ze
veterán
válasz
shinobi183 #17200 üzenetére
LG F6-on a KK tele van buggal, tedd vissza a JB-t és öröm bodottá
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest