- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Igen, ez így már közel 1misi. Úgy, hogy az i12-m még bőven kiszolgál. Ultra nagyon tetszik, mert strapabíróbb és masszívnak is néz ki. De nem használom ki annyira a watch5-t sem. Mármint olyan funkciókat nem igazán használok, amik csak apple watch-on működnek. Tehát egy más gyártó órája is teljesen megfelelő lehet, aminek az üzemideje is jó.
Azért általában jeleznek pl 20%-nál az eszközök, és onnantól még lehet van két napom töltőig jutnom. Nyilván szinte minden nap tudom tölteni ezt is, mert fürdésnél simán tölthető. Én pl alvásmonitorozásra is használom, szóval az éjszakai töltés is kiesik. Plusz, ha utazom el, akkor mindig gondolni ennek is töltőre. Sokszor csak plusz nyűgnek érzem, amire figyelnem kell. Ez persze szubjektív. De közben amúgy nagyon jól működik, szeretem is. Csak azért kérdezgetek más topicokban más órák után, hogy lássam, van-e olyan készülék, ami az én igényeimnek megfelel és nem is feltétlen egy vagyon.
Na de nem offolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest