- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Pár hét múlva igyekszem majd beszamolni a tapasztalatokról, addig talán egy nagyobb bringázás és egy gyalogtúra is összejön
!
Jelenleg kb. napi átlag 4%-ot merül, úgy, hogy minden be van kapcsolva és elég gyakran ránézek, tegnap számlapokat állítgattam rajta sokaig.
Ejjel nem hagyom a kezemen, ahhoz túl nagy, de reggel egyből felveszem és azzal vár, hogy összefoglalja az előző napot, meg beszámol a várható időjárásról...
A kijelző szerintem félelmetesen jó, nálam az Instinct azert sem jöhetett szóba, mert kell az offline térkép funkció, egy érinteserzekeny kijezőn...
Amúgy ami vicces, hogy érzésre a szíja is sokkal tartosabb lesz, mint a Garminok számomra túl puha és így gyorsan kopó szíjai...
Nagyon jók a Garminok, de szerintem is nagyon elszálltak árban és ami engem még nagyon tud zavarni az az, hogy a legtöbb model nagyon csúnyán öregszik ( tok, szíj... ), viszonykag rövid idő alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest