Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kabu

tag

válasz dionaea #40 üzenetére

Pár hét múlva igyekszem majd beszamolni a tapasztalatokról, addig talán egy nagyobb bringázás és egy gyalogtúra is összejön ;)!
    Jelenleg kb. napi átlag 4%-ot merül, úgy, hogy minden be van kapcsolva és elég gyakran ránézek, tegnap számlapokat állítgattam rajta sokaig.
    Ejjel nem hagyom a kezemen, ahhoz túl nagy, de reggel egyből felveszem és azzal vár, hogy összefoglalja az előző napot, meg beszámol a várható időjárásról...
    A kijelző szerintem félelmetesen jó, nálam az Instinct azert sem jöhetett szóba, mert kell az offline térkép funkció, egy érinteserzekeny kijezőn...
    Amúgy ami vicces, hogy érzésre a szíja is sokkal tartosabb lesz, mint a Garminok számomra túl puha és így gyorsan kopó szíjai...
    Nagyon jók a Garminok, de szerintem is nagyon elszálltak árban és ami engem még nagyon tud zavarni az az, hogy a legtöbb model nagyon csúnyán öregszik ( tok, szíj... ), viszonykag rövid idő alatt...

• Kabu

tag

válasz dionaea #36 üzenetére

Pár napja vásároltam egyet, a páromnak Garminja van én Suunto Verticalban gondolkodtam régóta, de par külföldi tesztet olvasva arra gondoltam, hogy ezt ennyi pénzért ezt ki kellene próbálni...
    Ez egy nagyon jó döntés volt, egészen biztos, hogy ár/érték bajnok az óra... :)
    Nagyon jók a Garminok ( bár nekem a Suunto Race és Vertical külsőre jobban bejön, mint pl. a Fenixek, illetve az, hogy a Suunto komolyabb órai alapból zafír üvegesek... ), de ezért a pénzért Garminból egy olyan órát kapsz, ami ennek a tizedét sem tudja... :K

Új hozzászólás Aktív témák