- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Pár hét múlva igyekszem majd beszamolni a tapasztalatokról, addig talán egy nagyobb bringázás és egy gyalogtúra is összejön
!
Jelenleg kb. napi átlag 4%-ot merül, úgy, hogy minden be van kapcsolva és elég gyakran ránézek, tegnap számlapokat állítgattam rajta sokaig.
Ejjel nem hagyom a kezemen, ahhoz túl nagy, de reggel egyből felveszem és azzal vár, hogy összefoglalja az előző napot, meg beszámol a várható időjárásról...
A kijelző szerintem félelmetesen jó, nálam az Instinct azert sem jöhetett szóba, mert kell az offline térkép funkció, egy érinteserzekeny kijezőn...
Amúgy ami vicces, hogy érzésre a szíja is sokkal tartosabb lesz, mint a Garminok számomra túl puha és így gyorsan kopó szíjai...
Nagyon jók a Garminok, de szerintem is nagyon elszálltak árban és ami engem még nagyon tud zavarni az az, hogy a legtöbb model nagyon csúnyán öregszik ( tok, szíj... ), viszonykag rövid idő alatt... -
Kabu
tag
Pár napja vásároltam egyet, a páromnak Garminja van én Suunto Verticalban gondolkodtam régóta, de par külföldi tesztet olvasva arra gondoltam, hogy ezt ennyi pénzért ezt ki kellene próbálni...
Ez egy nagyon jó döntés volt, egészen biztos, hogy ár/érték bajnok az óra...
Nagyon jók a Garminok ( bár nekem a Suunto Race és Vertical külsőre jobban bejön, mint pl. a Fenixek, illetve az, hogy a Suunto komolyabb órai alapból zafír üvegesek... ), de ezért a pénzért Garminból egy olyan órát kapsz, ami ennek a tizedét sem tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest