Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdiAti
csendes tag
Miért nem tudnak már túllépni ezen a belépő szintű hardveren ha egyszer a középkategóriába áraznak? És mi ez a HD panel megint? Ejnye
Amúgy meg a koncepció érdekes lenne, bár ahogy a cikk is írja, megint feltalálták a spanyolviaszt...[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Újabb HMD, újabb ganéj. Nincs új a nap alatt.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
DraXoN
addikt
Izzadtság szagot érzek...
Tudom.. különlegeset alkotni nehéz. De tényleg kell is azt? (ezek a moduláris telefonok 20 év alatt egyszer se jöttek be senkinek se)
Egy egyszerű, jól működő, ésszerű árú készülék kellene.
Amennyit elköltöttek reklámra mostanság, nem is lenne lehetettlen valamelyik saját modelljük mögé beállni, de akkor legyen már legalább pár év támogatás mögötte (mert amit hallottam, pont az tántorít el egy-két embert az eddigi megjelenések közül is, hogy az árhoz és hardverhez képest, 2 év support, jó... "talán" ne legyen 7 év, oké, de egy 4-5 év lehetne, ha nem is új android verzióval, de biztonság szintjén negyedéves kiadásokkal)... De tudom, átlag józsi és mari néni kinézet és ár alapján vesz telefont... vagy márkanév alapján (ha van miből a "tejbe aprítani").[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
clon
aktív tag
Ez elég "erőltetett" modularitás.
Nekem a moduláris mobil az "lett volna" amelyiknél kis kocka/tégla elemenként lehetett cserélni dolgokat. Megértem, hogy ahhoz az akár állandóan változtatható vas esetén nehéz rendszert szabni DE azt lehetne modulárisnak tekinteni ezt nehezen.Ez talán a moduláris nem a tokkal "fejlesztek" a mbilon
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
Én eddig elnéző voltam velük. De ez a szánalmas vergődés amit művelnek, már az én ingerenciámhoz mérten is kínos...
Most komolyan. Kik vezetik a HMD-t? 13 évesek?"Eram quod es; eris quod sum."
-
janeszgol
félisten
Eselytelen a Galaxy A szeria mellett. Ilyen szarokat kar legyartani.
-
Usgyi
aktív tag
Számomra a HMD név manapság, már eleve taszító. Fogalmuk nincs merre akarnak menni... Gyanítom, hogy egyszerre minden irányba, ezért az eredmény csak egy helyben tipródás. Maximum középszerű készülék, gyenge, alsó kategóriás hardverrrel, középszintű áron
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Még mindig nem látni mit akar a HMD...
Megy a vergődés az alsópolcos hardverekkel túlárazva...
Nem mondom, hogy mindenkinek piacvezető pozícióra kell törni, de legalább egy Sony el tudta dönteni, hogy ők hova fókuszálnak..
Végül is ha innen nézzük a HMD is... Szart drágán...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen