Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
"...elképzelhető, hogy az idei évben már nem kerül forgalomba a Magic V2 Európában" megáll az ész, pedig mióta várom már, hogy elérhető legyen nálunk is. Senki sem akar a fold-nak konkurenst hozni europába? wth
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Beantech
tag
Hát ez nagyon szomorú hír, már vártam a bemutatót azt gondoltam legalább lesz valami konkrétum a megjelenéssel hogy esetleg december környékén már kapható lesz. Így nem csoda ha a Samsung nem kapkodja magát.
-
addikt
Hornor full-ba átvette a Huawei szerepét, de miért nem jön..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #3 üzenetére
Igy nagyon sok értelme volt bemutatni... ok, kell lássa a világ mire képesek, de ez igy a felhasználóknak nem sokat ér.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
rdt89
addikt
válasz Elit3Zotya #3 üzenetére
Mert átvette full-ba a Huawei szerepét Bocsi, ez magaslabda volt.
A készülékről pedig annyit, hogy iszonyat jól néz ki
-
addikt
Jó de ez már tényleg nagyon, eddig azért külsőben volt különbség, de ez az új Honor V Purse, full-ba mate xs.
Én nem bánom, nekem mindegy mi a neve, csal legyenek is a piacon, mert ezekhez képest a samu igencsak le van maradva, és legalább lenne újra verseny..Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Mr.Silkó
veterán
Kicsit OFF: Az IFA-s cikkek végén a Yettel szösszenetet valaki tudja értelmezni? Engem borzasztóan zavar, érthetetlen szerintem ebben a formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest