- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Aktív témák
-
LVXXX
tag
A hétvégén nekem is volt egy ilyen szemetem. 1 órás munkával ki tudtam irtani.
Lépések:
(1) Vírus keresés (legújabb frissítésekkel - talált is néhányat)
(2) Ad-Aware futtatás (szintén a legújabb frissítésekkel - kb. 60 új bejegyzést talált)
(3) Itt jön a legnehezebb rész, mert ez manuális.
- Registry-ben HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun- ban keresel teljesen ismeretlen programot amely a system32-ben van. Ne próbáld meg itt törölni, mert azonnal visszaírja magát, csak jegyezd fel a nevet, és a file dátumát. Nézd meg a system32 könyvtárban milyen file-ok vannak az elöbbi dátummal (nagy valószinüséggel meg lehet különböztetni a Windows file-októl: pl. windows file-ok 2002.xx.xx , problémás file-ok 2004.xx.xx ), illetve a feljegyzett programhoz tartozik-e dll, vagy egyéb file (a név valószinüleg ugyanaz lesz mint a a program neve). Nálam a név egy értelmetlen karaktersorozat volt + 32.exe (abcdef32.exe).
- ezeket a file-okat most még nem tudod törölni.
- újra kell indítani a gépet parancssoros módban és törölni kell a file-okat DEL paranccsal.
- Ezek után újraindítás normál módban.
- Registry-böl törölni a problémás Run sorokat.
- IE kezdölap beállítás IE indítás nélkül.
Nálam bevált, azóta nem jött elö. -
Out
addikt
A megoldas egyszeru es nagyszeru :D
A vezerlopult -- rendszerben, keresd meg a rendszervisszaallitas menut, es ott kapcsold ki a visszaallitast. Ezutan irtsd le a virust a HijackThis-sel, vagy barmivel ami jolesik. Ezutan restart gep, es megoldodik a problema. Utana visszakapcsolhatod a rendszervisszaallitast :D
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest