- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Dre_Powell #74 üzenetére
azért ez túlzás, de grat! :)
-
moonman
titán
válasz
Dre_Powell #71 üzenetére
manuálisan végigcsináltad, amit a spyware-irtók szoktak :C
-
Dre_Powell
tag
Nem kell túlkomplikálni a dolgokat :DDD
-
Dre_Powell
tag
Hugom szokott ilyen aranyos dolgokat elkapni (mysearch....stb.) Én úgy szedtem le, hogy processből kilőttem 1x amiről gondoltam h azaz (az embernek azéé illik tuni mik futnak a gépen :D ) aztán run... msconfig és az automatikus indításból kilőttem ugyanezt/ugyanezeket utánna a program filesba volt neki aranyos mappája is (talán rejtett is volt, már nem emléxem) azt töröltem és azóta nem panaszkodott hogy vmi beköltözött volna az explorerébe :))
-
pws
aktív tag
Nekem nemrég egy napom ment rá.
Kitöröltem a registryböl hát visszaállt. Volt Ad watch meg minden de nem ment.
Majd rájöttem, hogy minden újrainditásnál lefut egy .chm (ha jól emlékszem a kiterjesztésre) file, ami átirogatja a registryt. Amennyire rémlik ez a .chm nem az autostartban volt elrejtve. -
zerga
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a problémám hogy az én IE is megtámadta egy ilyen ketyere amit cwshredder felismert és elintézte.Újra indítottam a gépet majd csatlakoztam a netre ahol a IE indításokor megint feltűnt ez a ketyere.
Mit tegyek?
üdv. mindenkinek -
net84
őstag
Hellosztok!
Volt már dolgom nekem is ezzel a my... kramanccal, sikerült leszednem úgy, hogy frissítettem a windows. Addig nem is jött vissza, míg nem létesítettem internetkapcsolatot, utána viszont ismét visszaírta magát. (sajnos az Ad-aware-t akkor még nem ismertem :( ) Megoldás: Format C:
2 napja még rosszabbul jártam, mert egy másik kereső írta be magát a kedvencekbe, majd letiltotta a kedvencek állítását. Ez még szörnyűbb volt, mert ha beírtam egy címet a böngészöbe, akkor is átírta magát és behozta a keresőt. De az ad-aware megtalálta az összes darabkáját és lenyeste... :C -
boooy
csendes tag
Okéé...sikerült..énis hülye voltam:D
Kösziii -
boooy
csendes tag
Nekem is talált párat,de azt írja,h fizetős..
Mit kell csinálni,h leszedje?
azt a window search-t nem találom -
Dufresne
addikt
Ha ezek nem segítettek, akkor próbáld még meg a spybot nevű progit, nekem valami 1.3-as volt belőle..
Volt egy gép, amin ugyanez a mywebsearch, vagy mi a fene jött be mindíg és Ad-aware, cwsshredde, meg ez a spybot kömbinációja segített. Hogy pontosan melyik azt nemtom, mert egymás után mind a 3at lenyomtam, de utána jó lett a gép. -
Davevagyok
tag
IE probléma megoldása: használj Operát. Én váltottam, megérte. Bye!
-
[Kovi]
tag
Tudom hogy nem ez volt az eredeti kérdés, mégis csatlakonék #3-ben leírtakhoz.. Miért kell IE-t használni ha nyilvánvaló hogy szar? Miért nem tűnik fel senkinek, hogy ha a progi önálló életre kel, és nem tudjuk sehogy sem úgy beállítani ahogyan mi szeretnénk, akkor ott vmi nagyon nagy gáz van, arról nem is beszélve hogy valaki rá kell hogy vegye arra hogy mást csináljon mint amit szeretnénk, és ilymódon esteleg sokkal csúnyább dolgokra is rávehető IE... Én kb 3 éve Netscape-et használok, és nem nagyon van olyan oldal ami ne menne vele, ha meg mégis véletlenül találok egy iylet, akkor arra a 2 percre elindítom IE-t. Nemértem miért ragaszkodik mindenki egy ilyen gyenge böngészőhöz.. egyik haveromat most sikerült rávennem IE után próbálja ki Mozillát.. azóta sem használj az IE-t.. az első reakciója az volt: ''Szerintem titokban még Bill Gates is Mozillát használ IE helyett''... szóval szerintem egy próbát megér..
-
boooy
csendes tag
Sziasztok,nekem ugyanaz a problémám,int Zsu-nak...
''az IE kezdőlapom mindig átállítódik erre az oldalra:
http://mysearchnow.com/. Átírom, és visszaállítódik.''
El tudjátok mondani részletesen mit kell csinálni..mert elég béna vagyok:/ -
Sanya
nagyúr
még megpróbálhatsz valamit:
c:/program files/window update(nem windows!!!!, window)
na ezt takarítsd le, ha nem ez a baj, akkor:
add/remove programs(programok hozzáadása/törlése)
ott megkeresed a window search nevű cuccost, és letakarítod(megjelenik egy krixkrax-os kép, abból be kell írjad mellé a betűket, és eltűnik
kb ennyit tudok -
blackhole
csendes tag
Nem sikerült a linket beillesztenem , szoval:
http://www.paretologic.com?id=natasa97&p=10&w=1 -
blackhole
csendes tag
Na , ha még mindig nem sikerült levenni , ez leveszi!
Nekem csak ez vált be.
<a href=http://www.paretologic.com?id=natasa97&p=10&w=1 >ParetoLogic < /a> -
Dexter68
addikt
Pont így csináltam, de nem sikerült. Mindig visszaírta magát. Eleinte letiltani sem tudtam NIS-ben, mert, amit kiírt cím, az nincs is. Viszont paranoid-beállításban már meg tudtam nézni az ip-címet és ott kilőttem. :D
És most jön a java:
MEGTALÁLTAM A MOCSKOT!
A Common files-ban üldögélt svchost.exe néven. Eleinte nem is tűnt gyanúsnak... Csak a helye.
Kiiktattam, most kerek a világ :DD -
Hun'reeth
őstag
Egyetértek, azzal a különbséggel, hogy sokkal egyszerűbben:
1. futtatás-> msconfig.sys
2. A gyanús .exe ill. .reg fileokat megnézni (a .reg-et F4-el meg is nézheted! :D)
3. amennyiben win alól nem sikerül írtani, bootolás floppyról és del-el törlöd ezeket.
Ennyi. :)
Én állandóan ezt csinál(hat)nám mert a főnököm az ún. internetgépen mindíg összeszedi az ilyen sz@rokat. :D Kit udja miket nézeget?! ;] -
LVXXX
tag
A hétvégén nekem is volt egy ilyen szemetem. 1 órás munkával ki tudtam irtani.
Lépések:
(1) Vírus keresés (legújabb frissítésekkel - talált is néhányat)
(2) Ad-Aware futtatás (szintén a legújabb frissítésekkel - kb. 60 új bejegyzést talált)
(3) Itt jön a legnehezebb rész, mert ez manuális.
- Registry-ben HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun- ban keresel teljesen ismeretlen programot amely a system32-ben van. Ne próbáld meg itt törölni, mert azonnal visszaírja magát, csak jegyezd fel a nevet, és a file dátumát. Nézd meg a system32 könyvtárban milyen file-ok vannak az elöbbi dátummal (nagy valószinüséggel meg lehet különböztetni a Windows file-októl: pl. windows file-ok 2002.xx.xx , problémás file-ok 2004.xx.xx ), illetve a feljegyzett programhoz tartozik-e dll, vagy egyéb file (a név valószinüleg ugyanaz lesz mint a a program neve). Nálam a név egy értelmetlen karaktersorozat volt + 32.exe (abcdef32.exe).
- ezeket a file-okat most még nem tudod törölni.
- újra kell indítani a gépet parancssoros módban és törölni kell a file-okat DEL paranccsal.
- Ezek után újraindítás normál módban.
- Registry-böl törölni a problémás Run sorokat.
- IE kezdölap beállítás IE indítás nélkül.
Nálam bevált, azóta nem jött elö. -
kamikaze boci
őstag
Megjegyzem, a CWshredder csak a CoolWebSearch különböző alfajaira jó, ez meg ugye nem az volt:P
[Szerkesztve] -
Out
addikt
A megoldas egyszeru es nagyszeru :D
A vezerlopult -- rendszerben, keresd meg a rendszervisszaallitas menut, es ott kapcsold ki a visszaallitast. Ezutan irtsd le a virust a HijackThis-sel, vagy barmivel ami jolesik. Ezutan restart gep, es megoldodik a problema. Utana visszakapcsolhatod a rendszervisszaallitast :D -
Dexter68
addikt
Na, csak, hogy ne érezzétek jól magatokat:
Beleszaladtam egy ilyenbe én is. eleinte próbáltam MINDENT, persze sikertelenül. Olvastam a
topikot és ráleltem az oldal alján a kis ''remove us'' feliratra. Lejött egy remover.exe. Elindítom,
tényleg leszedi. Hurrááááá (majdnem). Ad-Aware ugyanis az akció után 9 db kémet észlelt,
melyek eltávolítása után visszaállt az eredeti helyzet :Y
Máig sem sikerült kiszedni. Van valahol egy progi, ami minden indításnál visszaírja. -
[w]
őstag
csökkentett módban is próbáltál registryt buherálni?
esetleg ki kellene kapcsolni a rendszervisszaállítót (sytem recovery) vagy mi a szöszt is.
a problémával én is találkoztam, de hirtelen búcsúzott is... -
Zsu_
senior tag
Sikerült!!! :)) :)) :)) :)) :))
http://www.spycleaner.net/
Spy Cleaner nevű kis freeware progi megtalálta a ''felesleges'' mysearchbaros bejegyzéseket....
Azért szépen leverte a ''nagyokat'', mint Adaware, CWshredder, Hijackthis, Spybot és még sorolhatnám :)
Mindegy, lényeg, hogy mostmár jó. Persze gyorsan blokkoltam mysearchbart!
Mindenkinek köszönöm a segítséget :C -
mihacsib
csendes tag
Az meghatározható, hogy mikor áll vissza? Sysrestart, Logout-login, e'ccercsak?
Ezek alapján jobban behatárolható, hogy honnan jön a kis gonosz. Adaware 6 Prof-ban van egy AdWatch nevű csoda, amit ha bekapcsolsz, akkor figyeli a registry-t és popup szól, ha valaki át akarja írni az IE startpage-et. Próbáld ki, ha tudsz szerezni Prof-ot. -
Pet_i
senior tag
Gyere fel icq-ra!
-
Zsu_
senior tag
Valakinek van még ötlete?
-
mihacsib
csendes tag
Nézd meg a registryben, hogy HKLM vagy HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run-ban nincs-e olyan .reg ami a kezdőoldalt cseréli le. Találkoztam már ilyen megoldással és ezt nem mutatta ki az Adaware.
-
poirot
őstag
Próbáltátok a CWShredder -t ?
A Google-ban :
CWShredder +download
meg a Spysweeper-t?
http://www.webroot.com -
Club
őstag
válasz
-=Sawtooth=- #21 üzenetére
Off
Mennyé inkább kapáltatni:DDD
A srác ha szól hogy kell, megkereselek.
De csak akkor ha nem horror árakkal adod nekem a cuccokat:D
ON -
-=Sawtooth=-
tag
ilyenkor meg engedd ra a boostxp es a norton windoctor registry cleaneret. ha akkoris fent van, akkor a te windozodba be van epitve :DDD
-
Zsu_
senior tag
válasz
-=Sawtooth=- #7 üzenetére
nem segített /lásd #2/ :(
-
fügike
senior tag
Egyik kollégámnak is ez volt a baja, talált rá leszedőprogit, itt a címe::
Balogh Ádám
badam@axelero.hu -
-=Sawtooth=-
tag
spybot search & destroy nevu progi
-
FluID
tag
eszközök/internetbeállítások.../programok/webbeállítások visszaállítása...
-
-
e=mc²
őstag
Mozilla/Opera ?
Tudom nem a legjobb megoldás.... -
Zsu_
senior tag
Az a problémám, hogy az IE kezdőlapom mindig átállítódik erre az oldalra:
http://mysearchnow.com/. Átírom, és visszaállítódik. :(
Már mindent megpróbáltam:
- víruskeresés /NAV/
- Ad-aware 6.0
- registry tisztítás: Easy cleanerrel és Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite-tal
- végigkerestem a registryt manuálisan is, kitöröltem az összes bejegyzést, ami mysearchnow.com-hoz kapcsolódik. Rákerestem mysearchre és searchnowra is, és mindent kitöröltem.
-Win lemezkarbantartóval felesleges fileok törlése
- Symantec online virus detection
És még sorolhatnám mi mindent próbáltam, de eddig semmi nem vezetett célra.... :((
Segítsetek! :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest