- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
Ha még fennáll a probléma, innen letöltheted a VIA_USB2_V254-L-M.zip file-t, amely tartalmazza az XP-hez való USB2.0 drivert is (6 MByte).
Tekintettel arra, hogy a winXP_SP1 directory tartalma is elég lehet, azt külön is elhelyeztem (mindössze 5 kByte):
Az ftp szerver címe: 148.6.76.109, username: temp, password: temp -
Mennyi?
aktív tag
Wait! Wait! Én nem egyáltalán nem néztelek hülyének!!! Csak az emlékeim szerint nyilatkoztam, mivel kb fél éve telepíttettem ezt fel és akkor ilyet nem csinált, nem akart connectálni! De lehet, hogy alaplapfüggő??? Mert nekem ilyen ''host'' + mittudoménmilyen usb driver nem volt kérdésben!
Ha megmondod, hogy mit keressek akkor átküldöm szívesen, de a telepítő cd-n az usb2 könyvtár 14,2 mega! Gondolom az egész nem kell!
Peace :)) :)) :))
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest