- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #47 üzenetére
ujonnan jött lelkes segítő emberemnek, ha már nem olvas, csak vagizik hogy viaarena(google?) és tessék:
winXP: Due to licensing agreements, USB 2.0 drivers are not available for download. USB 2.0 drivers are supplied on CD with new mainboards(ez nem igaz, mert a cd-n sincs már...) or new cards. If you have misplaced the driver CD or have questions about the USB 2.0 driver, please contact your motherboard manufacturer, the manufacturer of the USB 2.0 PCI card, or Microsoft.
lefordítsam???
és erre írtam válaszul később, hogy a microfos is eltávolította a ''stand-alone'' pack-ot, és csak az sp1-el együtt teszi lehetővé a letöltést, külön MÁR nem.
Így akarja az emberekre kényszeríteni az sp1-et -
hobizoli
nagyúr
Persze elotte fel kellene tolni a SP1-t, kulonben toszhatod...
:C
hobizoli -
beeboy
addikt
ha kell átpasszolom a mobo-m cd-jéről
de 9 mega -
DcsabaS
senior tag
Ha még fennáll a probléma, innen letöltheted a VIA_USB2_V254-L-M.zip file-t, amely tartalmazza az XP-hez való USB2.0 drivert is (6 MByte).
Tekintettel arra, hogy a winXP_SP1 directory tartalma is elég lehet, azt külön is elhelyeztem (mindössze 5 kByte):
Az ftp szerver címe: 148.6.76.109, username: temp, password: temp -
Viktor77
titán
MSI oldalán ez van:
Intel® USB 2.0 Drivers
Support model 845PE Max (MS-6704), 845PE Max (MS-6580 ver2.0), 845GE Max (MS-6580 Ver2.0), 845GEM, 845GVM, 845E Max (MS-6566E),845E Max2 (MS-6398E),845G Max (MS-6580),MS-6526G,MS-6526GL,875P Neo(MS-6758), 865PE Neo2(MS-6728), 865P Neo(MS-6742)
Description
a. Add support ICH5 chipset
b. Driver version:
Win2K 5.0.2195.5652
Win98/ME 1.1.0.2
Note: For WinXP, please use Microsoft Windows Update to download driver from Microsoft or aquire the latest service pack
WinXP SP1 Download Website :
http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/servicepacks/sp1/sp1lang.asp -
Mennyi?
aktív tag
Wait! Wait! Én nem egyáltalán nem néztelek hülyének!!! Csak az emlékeim szerint nyilatkoztam, mivel kb fél éve telepíttettem ezt fel és akkor ilyet nem csinált, nem akart connectálni! De lehet, hogy alaplapfüggő??? Mert nekem ilyen ''host'' + mittudoménmilyen usb driver nem volt kérdésben!
Ha megmondod, hogy mit keressek akkor átküldöm szívesen, de a telepítő cd-n az usb2 könyvtár 14,2 mega! Gondolom az egész nem kell!
Peace :)) :)) :)) -
fügike
senior tag
Nekem se volt, csak miután felraktam az SP1-et.
-
biker
nagyúr
érdekes, sosem volt sp1-em, mégis volt a sis lapomon MŰKÖDŐ usb2.0, volt hozzá megfelelő telepítő, ami felrakott egy Qnemtomhanyas számú patchet, és vele a sisusb2.cat és sisusb2.inf fileokat, és ment a 2.0 usb
nos ez a telepítő jó lenne, megfelelő inf és cat driveokkal.
és nem kell sp1 -
biker
nagyúr
nos, telepítő cd-n a driver helyett: ezt nem licenceli a microsoft, töltsd le...
windowsupdtae oldalon nem leltem.
nosza, goto alaplap oldala, ahonnan kb 6mega leszed, telepít: közli: mivel nem sp1 van fenn, ezért nem települ, csak sp1-re, persze sp1-re minek, hiszen benne van.
szóval azóta sincs, sis, meg intel már találtam, de via csiphez valót még nem
minden oldal a kib.... windowsupdatere küld, de ott meg ''illestztőprogram frissítések: 0db'' található update check után.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest