- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
/OFF nekem 1x volt IMB vinyóm, hát azóta se.... Én nem vennék mégegyszer IMBet!
Persze megértem a fanatikus IMBseket! Én a Sony miatt szenvedek ilyenben! :DD -
Anor
csendes tag
Még valami!
Ha visszaviszed mond az eladóknak hogy halgassák meg, lehet hogy egyből adnak 1 másikat akkor kérd meg őket másolják át az adataidat az újra.
Nekem bejött! :) -
Anor
csendes tag
Hali!
Próbálj meg az IBM honlapjáról letölteni hozzá valami javítóprogit. Ha szerencséd van segít bár kicsi az esélyed. Valszinű Lohának van igaza: Valami hardver hibája van!
Ha garos ne szarakodj semmivel futás érvényesíteni! -
Loha
veterán
Érintkezőhibás...
-
cyberdog
tag
Utána néztem a táp kábelnek meg az ide csatlokónak is és elég szorosan állnak ahhoz hogy tökéletes legyen az érintkezés, SMART értékek is átlagosan jók,ugy két három óra folyamatos müködés után elentkezik olvasási vagy irási probláma az Active Smart 2.61 -es szerint amikor viszont rájön és ketyeg kattog akkor viszont minden kiugrik a helyéröl és legtöbször lefagyaszt mindent.
-
Male
nagyúr
Az, hogy leáll és utána gyorsan újraindul, az lehet a rosszul érintkező tápkábeltől is. Kösd újra be a kábelt (esetleg az IDE kábelt is, bár az kevésbé valószínű), ha nem segít, akkor valószínüleg a vinyó haldoklik. Nézd meg a SMART értékeket valami progival (pl SpeedFan vagy AIDA). Esetleg a táp is okozhatja, de akkor a gép többi részének is ''furcsán'' kéne viselkednie.
-
cyberdog
tag
Üdv
Nemrég vettem egy IBM 120Gxp 60gigás vinyót,és mostanra furra hangokat ad ki,kattok,ketyeg nyikorog és néha fogja magát leáll és gyorsan ujra indul miellőt lefagyasztaná a gépet:((
Ha esetleg tud valaki valami infót adni,az nagyon jó lenne vagy tanácsot hogy vigyem e vissza vagy hagyam hátha totál káros lesz(akkor viszont elszál az összes adatom:(
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest