- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
szabka
tag
Hat alaplapot nem hiszem hogy cserelek mert ha minden igaz tobb mint 50e kerulne raadasul kicsiazesely hogy meg foghato.
-
szabka
tag
na ez erdekes. En is jobban orulnek vm NT magnak de sajna enm hiszem hogy meggyozhetoek. Bar most ott jarok hogy nekem alaplap a gyanus. Bar ha jol bele gondolok ebbe a gepbe eleg specko alaplap kell lehet jo draga. ha meg nincs semmi baja csak win98 szarakodik lehet olcsobb win2k eladni mint kiserletezni a harverrel meg gondolom fel ev mig kapok ilyen alaplapot. Na ezt kiprobalom. kivancsi vagyok 2000 el csinalja e.
A mit a szunetmentesekrol irtal vanvalami jeloles vagy vm amibol kiderul hogy ez eppen tudja e ezt a szurest vagy nem? -
szabka
tag
hmmm. memstest et el se tudom inditani. de masik rammal se...
-
szabka
tag
Ez lehet hogy elgondolkodtato. Ez egy hatalmas kotode oriasi aram ingadozassal. de viszont szunetmentes van rajtuk. legalabbis az egyiken volt. ha joltudom a szunmentes ved az ingadozas ellen? Bar nem APC voltak hanem vm nonamek.
Bar most meg itt vannak a szervizben itt elg stabil a 230v de detto ugyan az.
Hogyan tudom az osszes feltelepitett windowsos drivert leszedni? lehet hogy meg ezt kellene megprobalnom. -
szabka
tag
fura. Beleptep setupba letiltottam az eszkozoket. amikor kilepek BIOS bol a gep kikapcsol. Mjd 3-4 sec mulma beindul. Elindul a windows és amikor telepiteni vga kartyat ujra rebootol es kezdi elorol. Raktam fel egy masik tapot bar ezt mar probaltam de ugyanaz. Csokkentett modban ok, ha itt kerek ujrainditast viszont akkor is eloszor leall majd visszakapcsol
-
szabka
tag
Üdv!
Már a második ilyen gep állandóan ujraindul. A gépen win98 van virus nincs legallabbis nem talaltam, tapot csereltem de meg mindig ugyan az. amit bekapcsoljak mire fel all a windoz ujraindul mintha reseteltel volna. Csokkentett modba viszont nem csinalja.
Van vk vm otlete?
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest