-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
Mathematics #37710 üzenetére
Úgy rémlik, az IPS kijelző 300 nit-es. Tehát ez valószínűleg tényleg nem az.
Tv-planet.eu <-- ezen az URL-en lévő bolttal volt már valamilyen tapasztalatotok? Itt van egy gép, ami szimpatikusnak tűnik. Ám az információk nagyon szegényesek, az email címük gmail.com-os és személyes átvételre nincs lehetőség.
-
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
Mathematics #37706 üzenetére
Én is nézegettem ezeket az X230-asokat, de a szigetes billentyűzet nagyon elvette a kedvem a legújabb T és X szériás gépektől. Nem volt még ilyen számítógép a kezemben, tehát elképzelhető, hogy jó rajta gépelni, de mégis ez a Thinkpad <--> szigetes billentyűzet dolog a szememben blaszfémia
-
Wolf-Rune
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, ti tudtok olyan Magyarországon működő boltról, ahol lehet még kapni Thinkpad X220 típusú gépet IPS panellel és Core i5 (2520M, 2540M) CPU-val? Egy helyen láttam ilyet, ott viszont az alap kiépítésű gép 450000 HUF, ami nagyon sok érte.
Köszönöm a válaszokat.
-
Wolf-Rune
csendes tag
T, X, W sorozatú gépek tulajdonosainak tenném fel a következő elég triviális kérdést: hogyan szoktátok tisztítani a matt kijelzőt - milyen tisztítószerrel, milyen "kendővel"? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
audi100td #29065 üzenetére
Én is X61-et használtam ez előtt. Remek gép, de sajnos a benne lévő hardware nem volt elég a munkámhoz, és inkább beáldoztam egy kicsit a mobilitásból, minthogy rémálom összegekért X220-ra váltsak. Meglepő viszont, hogy nálad 82 fokig is felmegy, nálam sosem voltak ilyen hőmérsékletek. C2D T7300 processzor volt benne.
-
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
Sensei #29062 üzenetére
Igazatok volt audi100td-vel. Az 1.41-es BIOS-szal már nem megy fel 3600-3800 rpm környékére a hűtő idle-ben. A hőmérsékletek is 50 fok alatt maradnak.
Nem tudom, ismeritek-e a Silverlight PivotViewer-t, most kipróbáltam egy saját alkalmazást, ami azt használja. A következő linkhez hasonló, nagyságrendileg ekkora adattartalommal: http://netflixpivot.cloudapp.net/
Ennél egyből felkapcsol 3800 rpm-re a hűtő és egy kis nyúzás után 65-70 fokot is eléri. Elég erőforrás-igényes technológia, szó se róla. De szerintetek ez még belefér?
-
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
Sensei #29053 üzenetére
Valóban, van fent 1.41-es BIOS a support.lenovo.com-on. Viszont elolvasva a changelist-et nem vagyok túl bizakodó. "Important update" és "new function" nem került bele, egyetlen fixet tartalmaz, aminek nincs köze a hűtőhöz. Esetleg BIOS beállításokból nem lehet valamit tenni?
Ha TPFanControl-t használunk, anak milyen buktatói lehetnek? Mik azok a hőmérséklettartományok (idle-ben és terhelés alatt) amik optimálisak, nem okoznak gyorsabb elhasználódást? Inkább vagyok hajlandó kompromisszumot kötni a magasabb zajszintet elviselve, mint a csendesebb működésért cserébe magasabb hőmérsékleteknek kitenni a gépet. Kösz a válaszokat.
-
Wolf-Rune
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Thinkpad T410 típusú gépet. Sajnos nálam is tapasztalható az a jelenség, hogy a CPU hűtő idle állapotban is 3600-3800 rpm-mel megy. A CPU magok hőmérsékletei 40-45 Celsius körüliek. A CPU típusa: Intel Core i5 520M. BIOS verizó: 1.40. A hűtő fordulatszáma hálózati áromforrásról használva akkor is magas ha benne van az akku, akkor is, ha nincs. Más fórumokon már olvastam erről az idegesítő jelenségről, de megoldásra nem leltem. A Lenovo support programok idevágó része (PowerMgr...) fel van installálva. Van valamilyen javaslatotok, találkoztatok már ezzel a problémával? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Mass Effect
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged