Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Kalandor
üzenetére
Nálunk van IPS-es és TN-es X230 is. Azt kell mondjam, akármennyire tré is papíron az IPS, a TN hozzá képest nézhetetlen. A TN után az IPS-t nézni egy mennyország a szemnek. Szóval ha kicseréled, a ghosting nem lesz annyival rosszabb, mint amennyivel sokkal jobb lesz, hogy azt a kicserélt TN-t nem kell többé nézni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
Mind ghostingol.
Mindig az a kérdés ki és mennyire hisz meg nem hisz a dologban, ez inkább fejben dől el. Az összes IPS verzióból beépítettem több tucatot az évek során. Ghosting mentes panelt soha, egyetlen darabot sem láttam. A mérték a kérdés, de ez is teljesen ingadozó volt, a kínai paneleken, hogy SLB vagy SLT van szerintem csak egy random faktor.
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Elviekben nem. Egy példánnyal van konkrét tapasztalatom, az pont egy foltos SLB3-at váltott az X230i-ben, én nem tapasztalok vele ilyesmit (de nem is használom most túl sokat az X230i-t). Azért az SLB3-nál ez elég feltűnő volt, szerintem az SLT1-nél is kiszúrtam volna már, ha lenne. 2-3 hónapja már megtörtént a csere nálam is.
SLB3-nál nekem az Ubuntu Mate sötét színű hátterénél (rendszerbetöltésnél) simán látszott halványan, hol volt előzőleg a böngésző címsora stb., szóval nem mondanám "very slight ghosting problem"-nek... viszont az enyém eleve egy használt kijelző volt, szóval lehet, hogy új panelnél ez nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest