- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz
RAiN91 #111785 üzenetére
Hiszek azoknak is akik a Chrome-ot okolják, hiszen egyre csak" energia és erőforrás igényesebb lett", de jobban hajlok arra, hogy ez nem önmagában az ok, hanem ahogy fentebb is írták, valami Windows-al kapcsolatos dolog lesz a háttérben. Lányom T440-et használ, Chrome - YouTube-FB, de a proci azért nem pörög 100%-on, ki is feszülne, az idegtől, mert tuti olyan lenne minden mint egy time lapse video😁.
Nekem amikor pl. svchost hiba volt a Windowsban, na akkor csinált ilyet, hogy száz százalékon pörgött ha megnyitottam valamit. Szóval szerintem amit írtak,hogy Windows "hiba" lesz, annak nézz utána. -
Tompika777
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #108042 üzenetére
3-4 óra között simán tudnia kell a 440-nek, legalábbis is ha a belső és a külső akksi is elfogadható állapotban van.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Vegha #107077 üzenetére
Ha rákerestél, és régebbi a probléma akkor nyilván nem a friss Win10 bug.
De a mostani az biztos nem wifi gond, hanem kimondottan mobilnet használatot(wwan 4g/lte)érintő dolog, valami olyasmi van, hogy értesítés és minden nélkül rendszertelenül bontja a kapcsolatot,amit a felhasználó csak úgy észlel, hogy nincs net, de a rendszer azt mutatja mintha minden rendben volna,és ezt random időközönként, állítólag nincs rá még javítás. -
Tompika777
senior tag
válasz
zebra_hun #105973 üzenetére
Na, így már képben vagyok
Nekem Line6 gitár előfok-hangkártyám van, annak az USB és Asio drivere tökéletesen kompatibilis a Win10-el, viszont egy barátomnak dj dolgokhoz egy régebbi Terratec vagy milyen cucca van, és neki sem működik jól Win10 alatt,néha megugrik a latency, de Win7-el mostmár semmi problémája nincs, bár neki még ahhoz sem volt egyszerű működő driver feltenni, lehet a cucc még XP érában készült...Sanszos, hogy hasonló kompatibilitási probléma van akkor nálad is a drivert illetően, de oprendszert illetően és nem a Lenovoval kapcsolatban. Hátha nemzetközi fórumban többet találsz róla.
-
Tompika777
senior tag
Ezzel a kijelző kérdéssel kapcsolatban, azon kívül, hogy a fényerő állítás nem működik bizonyos cserélt kijelzőknél és esetleg ez energiagazdálkodásban gondot jelenthet, más negatívumot okoz még? Most nem a minőségre értem, hanem hardveresen valami gondot okoz az, ha ilyen kijelző van egy laptopban? Csak azért kérdezem, mert már elég sok szó esett erről, meg hogy mit lehet vele kezdeni, de azt, hogy a fényerő állításon kívül milyen gond van ilyenkor hardveresen?
-
Tompika777
senior tag
válasz
FoxiestFox #104263 üzenetére
És ez járható út lenne egy sima mezei júzernek is? Hát nem tudom...
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Lányomnak van egy T440 gépe,és külső akksit szeretnék venni hozzá,de természetesen nem az itthoni árakon.
Tud valaki megbízható kínai boltot,aki megfelelő minőségű akksikat árul korrekt áron?
Válaszokat,linkeket előre is köszönöm,akár privátban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest