- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranko
csendes tag
válasz
Tikakukac #79053 üzenetére
Várjatok!
Az Eszter ü. házasak felhúzták 85 hzrre a kijelzőt, azóta romlott le nekem a gép.
Most néztem át, mi mivel volt beállva biostól win7ig.
Közben utána nyomogattam, és ilyet kaptam a géptől, hogy nem érti a parancsomat:kijelző színkalibrálása alkalmazás nem tudja menteni az uj kalibrálást...
Na most végig mentem egy sor feladaton, hogy ne adjon tól fényes képet, erre a végére kijön egy piros kör benne fehér iksz, ez mondattal!Mi legyen? win7 friss menjen fel rá új vagy mit?
De vissza vettem 60hzre, most nem indulgat újra.
Emberek a gammát mivel vehetem vissza, nvidia nvs140 alap szoftja ezt nem paraméterezi le, nem leltem, de a win7nél meg nem ment végig. Vki pls.
Hajjak meg, kirugatom a gecóba azt a kerót, ameikük belekúlt a gépembe! ha megtudom azért tette, újjat vegyek, nejét elkapom kocsiját szétverem.
-
Ranko
csendes tag
válasz
Chaser #78048 üzenetére
Csáó.
keresek 1 intel core 2s prockót! Adott 1 lenovo t61 modell, az alap 2ghzes proci néha beadja az unalmast, cseréni szeretném.
Ennél komolyabbat hol kapok nálatok? Nézelődtem, asztali tehát laptopba nem való!
Ehhez a modellhez hol találok listát, mit lehetséges bele tenni?
További kérdés a gpu, ami 1 nvidia 128mb qadro néven van, ez helyett mit? Vki help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest