- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hxd2ODR
csendes tag
Helló,
Thinkpad R60-hoz keresek 15"-os 1400x1050 felbontású kijelzőt. Tudom, hogy elvileg LG-Philips ill Samsung gyártású jöhet szóba. Tudna valaki segíteni, hogy pontosan milyen kell ezekből? Vagy esetleg más gyártó is szóba jöhet? Előre is köszönöm! -
hxd2ODR
csendes tag
Helló!
Lehet, hogy furcsa lesz a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni...
A laptop kijelzőjén lévő matt fóliát szeretnék vásárolni, nem tudom gyári Lenovo-ban létezik-e, ha nem akkor van-e valamilyen univerzális amit méretre lehet szabni...Előre is köszi!
-
hxd2ODR
csendes tag
válasz
FoxiestFox #74429 üzenetére
tudom, hogy az nVIDIA-val sok probléma van, de nem nagyon találok Inteles alaplapot...
-
hxd2ODR
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni, mert az internet nem elég egyértelmű...
Egy T61p-s gépbe szeretnék egy sima T61-es alaplapot.
Az egyik kérdésem, hogy ez megoldható-e, a másik a GPU-val kapcsolatos.
A T61p-ben ugye nVIDIA Quadro FX 570M van, a T61-ben Pedig nVIDIA Quadro NVS 140M, illetve az Intel.
Az nem tiszta nekem, hogy az NVS 140M képes-e megjeleníteni a T61p 1920x1200-as felbontását...
Semmi 3D játék, csak netezésre és filmnézésre lenne használva.Előre is köszönöm!
-
hxd2ODR
csendes tag
Szia,
Már megtörtént, másik töltővel sem történik semmi, az akkumulátor teljesen feltöltve.
Tehát van itthon 2 töltő, az R60-al működnek is rendesen, és egy jó akkumulátor.
Nem lehet egy biztosíték kimenve az alaplapon?
Fokozatosan egymás után mindent eltávolítottam az alaplapról, (proci, wifi kártya, stb) hátha meg lesz a tettes, de semmi változás. -
hxd2ODR
csendes tag
Helló,
Az lenne a kérdésem, hogy ha a gép nem reagál semmit akkor merre induljak el a hibafeltárásban.
Amikor a töltő csatlakoztatom, akkor nem tudom bekapcsolni sem, illetve a kijelző elején a kis villásdugó
ikon sem világít.. Tehát semmi.
Köszönöm a segítséget! -
-
-
hxd2ODR
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ma hozzájutottam egy Thinkpad T61p-hez, ami nagy valószínűség szerint alaplapcserés.
A töltőre nem reagál semmit, meg sem mukkan, és ezen felül GPU hibás is szerintem.
A kérdésem az lenne, hogy a T61-es alaplap jó lehet-e nekem.
A procit és minden mást át tudok rakni, de a videokártya nem tudom megfelel-e a kijelzőm 1920x1200-as felbontásához. A T61p-nek 256Mb a GPU-ja a T61-esnek pedig 128Mb, ami elég karcsúnak tűnik.A segítséget előre is köszönöm!
Laci -
hxd2ODR
csendes tag
válasz
hxd2ODR #68791 üzenetére
Megint itt volnék, eddig szenvedtem vele...
De valamiért nem sikerül, odáig jutottam, hogy az elem kivétele után a biosban tudom állítgatni a dolgokat, de miután valami változtatást elmentek nem történik semmi, fekete lesz a képernyő de a windows nem indul el.
Kettő vinyóval is próbáltam,de nem megy.
Ugyan ezt megpróbáltam egy másik r60-asban is csak abban T5500-as proci van. Azzal rendesen működik, csak ez a T7400 nem akarja az igazat.
Biztosan buta a kérdés,de ha a gép bekapcsol és a Biosban tudok állítgatni akkor az azt jelenti, hogy megy a proci?
Valami ötlet még esetleg? -
hxd2ODR
csendes tag
válasz
voyager4.4 #68788 üzenetére
Azért cserélte el, mert a gépének (HP) sok volt az L4 cache, és így 1 magosként működött. Igazából ennyire sajnos nem értek hozzá. Itt a fórumon javasolták neki a T5600-ast a gépébe. A csere után még párszor beszéltünk telefonon, de az 5600-as sem vált be neki. De legaláb neki elindult, nekem meg nem...
-
hxd2ODR
csendes tag
válasz
voyager4.4 #68785 üzenetére
Szia! Ajánlották már a Bios resetet, de a mikéntjét eddig nem tudtam. Mindössze annyi, hogy lekötöm az elemet egy időre, és visszaáll az eredeti bios?
-
hxd2ODR
csendes tag
válasz
lakkusjj #68783 üzenetére
Szia! Igen, pont most akartam megválaszolni a kérdést, kívülről semmi sérülés nem látszik rajta, és az eladó azt mondta, hogy neki előző nap működött. Nem is pénzt kért érte, hanem egy T5600-at cserébe. Én hiszek neki, nem olyan embernek láttam egyáltalán, mint aki át akarna verni!
Azt meg lehet állapítani, hogy jó-e valójában vagy sem? -
hxd2ODR
csendes tag
válasz
kromatika #68775 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs jó hírem, én már kb 3x jártam így, végigjártam mindent a neten, de szalagkábelt külön azt nemigen fogsz találni. Itthon 5-6 ezerért akarták adni, végül a ebay-en 1000 ft körül volt ingyenes postával.
Nekem van itthon touchpad kábellel együtt, de az R60-ashoz való, nem tudom jó-e a Te gépedbe... -
hxd2ODR
csendes tag
válasz
Chaser #68774 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget! Most is gyári Bios van rajta, "csak" whitelist ellenőrzés van kilőve belőle.
letöltöttem a Lenovo oldaláról a gyári Bios-t is, ami Flash Update. Futtatom, és kiírja, hogy a BIOS fájl megegyezik a Bios ROM., és ebben az esetben a frissítés nem szükséges.. -
hxd2ODR
csendes tag
Szia! Igen, szerintem jól van betéve, ugyan úgy ahogy a T5600-as is volt.
Ha a gép elejéről nézem, akkor fejjel lefelé.
Az a gáz, hogy 3 db r60-as is van itthon, és egyikben sem indul el.
Remélem csak azért mert mindegyiknek módosítva van egy kicsit a bios-a és az nem tetszik neki..
Viszont még nem tudom hogyan kell visszaállítani, resetelni a biost... -
hxd2ODR
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam. Van egy IBM Lenovo Thinkpad R60-as gépem, eddig egy Intel T5600-as CPU volt benne. Most vettem hozzá egy erősebbet, egy T7400-ast, amiről mindenhol azt írják, hogy bele lehet tenni a gépbe. Nos én beletettem, de nem indul el. Csak a ventillátor kezd el pörögni, de a kijelzőn semmi. Van valakinek valami ötlete, hogy mit kell tennem, hogy működjön?
A gépen a legújabb BIOS van fent, egy kis módosítással, kivettem belőle a whitelist-et, hogy elfogadja az "n"-es wifi kártyát.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arena Breakout: Infinite
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest