- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Három tiszta telepíts három adathordozóra, kettő Win7 egy Win 10 (azzal vettem át, pont azzal ment, majd nem).
Driverek a Lenovo oldaláról, de kipróbáltam az AMD-st is, de az sem ment. Ezeken túl vagyok. Nekem az is elég volt, hogy discrete módban el sem indul a gép, hanem restartol, majd vissza áll Switchable módba.
Sony laptopnál láttam ilyet, de azt is csak pár napig használták úgy, utána javítottuk, így ismeretlen számomra, meddig bírta volna.
Ha jól sejtem akkor nem sűrűn fordult elő ilyen, akkor majd én leszek aki kipróbálja, meddig bírja. -
Totál elírtam, mert Integrated (Intel), Discrete (ATi) és Switchable (Ati+Intel) mód van.
Eszközkezelőben meg sem jelenik az Ati, hiába váltok a power managementben. ATi meg tuti rajta a lapon, mert a saját szememmel láttam a lapon és működni is. Kicsit fura nekem, azért aggódom.
Ha biosban discrete-t állítok be, akkor újra indul kétszer és vissza áll switchab-re. -
Nem lehet váltani, mert nem ad képet discrete módban, lefagy, vissza áll Intelre.
Amikor megvettem, még ment, mire hazaértem már nem adott képet. Szétkaptam és lehúztam a cmos elemet, akkor alapból switchable-re állt be, azóta megy akár 1-1,5 hetet zsinórban is ha kell, nem hibázik.Láttam már BGA hibás gépet nem is egyet, révén laptop szervizben dolgozom, de switchable-ös géppel hosszabb távon nincs tapasztalatom, azért itt zavargok az erőben.
-
Sziasztok!
Dzsunga ebay-es akkuval van valakinek tapasztalata? 6-8 ezer körül vannak, de nem tudom felismerné-e a T400-am, vagy kiírná, hogy csatlakoztatva nem töltődik. Nem bírom rászánni magam egy gyári akkura.
Másik, hogy nekem switchable graphics-es van. Az ATI csip az megdöglött, de switchable és dedicated módban jól megy a gép. Esetleg használja vagy használta valaki így? Meg fog dögleni teljesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest