- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
eldiablo #85269 üzenetére
a t500 nálam azért 8-10 alkalommal adott képet, mire nem
ha w10 ott lesz a gond
neil_mullen az uni. keret, szabványos téglalap előlappal, ettől független rá kellene mennie a dvd előlapjának, lehet beleválasztottál
szerk: Tim82 előfordul azért, de nem sűrű
volt hogy nálam teszt alatt tökéletesen ment, mire célba ért meghalt az atiés hát egyre öregebb már ez a széria is, 2009-ben indult be erősen a gyártás, legrégebbiek már 7 évesek, legfiatalabbak pedig is 6...ami egyáltalán nem rossz lenovo érához képest, kíváncsi leszek 30-as szériára és attól felfelé
-
Tim82
félisten
válasz
eldiablo #85271 üzenetére
Na várjunk csak, milyen rendszer van rajta? Windows 10 alatt volt valakinek hasonló problémája. Sőt, ha jól emlékszem, akkor többen is írták, hogy piszokul nem stabil Windows 10 alatt a GPU váltás.
Ha Win 7, akkor meg Francia91 fórumtárs rövid leírását érdemes megnézni.
Csak hogy kizárjuk a szoftveres/driveres okokat...
-
Tim82
félisten
válasz
eldiablo #85269 üzenetére
Ja értem, akkor csak elírás volt a "dedicated módban jól működik" a hibázó dedikált videókártya.
Erre értettem a zavart az Erőben, ezért is kérdeztem vissza.
Switchable módban ha átváltasz (jobb egérgomb a Power Manager eszköztár ikonjára és Switchable Graphics -> Maximum Performance), akkor is hibázik/fagy? Mert ez megerősíti, hogy a Radeon elhullóban van.
Nem túl gyakori dolog azért a T400/T500-nál a Radeon kártya elhalálozása, de rémlik ilyen tapasztalat a topikból is. Integrálttal attól még gond nélkül fog működni tovább.
Ja és én reklamálnék az eladónál, ha ezt most vetted és a hazaérkezésig bírta a Radeon kártya.
-
Tim82
félisten
válasz
eldiablo #85266 üzenetére
Az ATI csip az megdöglött, de switchable és dedicated módban jól megy a gép.
Zavart érzek az Erőben.
Ha csak a HD3470-t használva vagy engedélyezve a váltást a két GPU között jól megy a gép, akkor miből gondolod, hogy megdöglött?
Dzsunga ebay-es akkuval van valakinek tapasztalata? 6-8 ezer körül vannak, de nem tudom felismerné-e a T400-am, vagy kiírná, hogy csatlakoztatva nem töltődik.
Lutri a dolog, de nagyon.
Esetleg tőlük talán érdemes rendelni, KillHates fórumtársnak jó tapasztalatai vannak velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spotify
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest