- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
eldiablo #85269 üzenetére
a t500 nálam azért 8-10 alkalommal adott képet, mire nem
ha w10 ott lesz a gond
neil_mullen az uni. keret, szabványos téglalap előlappal, ettől független rá kellene mennie a dvd előlapjának, lehet beleválasztottál
szerk: Tim82 előfordul azért, de nem sűrű
volt hogy nálam teszt alatt tökéletesen ment, mire célba ért meghalt az atiés hát egyre öregebb már ez a széria is, 2009-ben indult be erősen a gyártás, legrégebbiek már 7 évesek, legfiatalabbak pedig is 6...ami egyáltalán nem rossz lenovo érához képest, kíváncsi leszek 30-as szériára és attól felfelé
-
Tim82
félisten
válasz
eldiablo #85269 üzenetére
Ja értem, akkor csak elírás volt a "dedicated módban jól működik" a hibázó dedikált videókártya.
Erre értettem a zavart az Erőben, ezért is kérdeztem vissza.
Switchable módban ha átváltasz (jobb egérgomb a Power Manager eszköztár ikonjára és Switchable Graphics -> Maximum Performance), akkor is hibázik/fagy? Mert ez megerősíti, hogy a Radeon elhullóban van.
Nem túl gyakori dolog azért a T400/T500-nál a Radeon kártya elhalálozása, de rémlik ilyen tapasztalat a topikból is. Integrálttal attól még gond nélkül fog működni tovább.
Ja és én reklamálnék az eladónál, ha ezt most vetted és a hazaérkezésig bírta a Radeon kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- OTP Bank topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Fejhallgatós találkozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Borderlands 4 teszt
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 27% ÁFA, 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest