- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
-
chipesz
őstag
Thinkpad S1 Yoga-t nem tudom mini HDMI-n keresztül működésre bírni a tévével. A gép felismeri a tévét (beszúrt kép), de a tévén semmi jel sincs (igen át van kapcsolva, kiterjesztve és duplikálva sincs jel). Egy mini HDMI - HDMI adaptert használok. Neten semmi megoldást nem találtam erre, driver problémára tudok gondolni. Amit találtam is róla ott is Windows 10-zel jött elő a probléma, de semmi érdemi megoldás nem volt rá (az hogy vettek USB-s HDMI csatlakozót nekem nem megoldás.
) Lehetséges hogy nem működik a mini HDMI kimenet Windows 10-zel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest