- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rxam
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Segítségeteket szeretném kérni egy X200-zal kapcsolatban. Bios frissítés után (gyári lenovo frissítővel) frissítettem a bios-t a 3.22 verzióra. Frissítés után csak a bekapcsolást jelző led világított az után se kép se hang. Lenovo fórumon keresgélés után kivettem a HDD-t, akkut és a bios elemet 1 órára, így elindult a gép de egy time and date error után amikor belép a bios set up menübe nem reagál semmilyen gombra. Ezt próbáltam külső billentyűzettel is arra se reagál, viszont a lenyomást érzékeli mert ha úgy indítom el hogy lenyomva tartok egy gombot azt kiírja mint beragadó hiba, mind a saját mind a külső billentyűzetnél is. Kérdésem lenne hogy milyen megoldás lehet ilyenkor, vagy lehet e esetleg egy régebbi biost visszaflashelni rá valahogy külső meghajtóról mielőtt még bootolna a gép.
Modell:7465-DV8
Bios: 3.22 (6DET72WW)Segítségeteket előre is köszönöm
-
rxam
csendes tag
Sziasztok!
Thinkpad edge e530 gépemben a bal oldalon meglazult két csavar. Az egyiket még időbe észrevettem (a zsanér mellett) a másik viszont bal oldalon középen lévő csavar viszont ma vettem észre hogy valószínűleg kiesett annyira lelazult.Neten nem találtam hozzá semmilyen külön kapható csavarkészletet.
Arra gondolni sem merek hogy esetleg garanciába megcsinálják. Tudtok róla esetleg hogy ilyen alkatrészt lehet e valahol kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest