- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lankadatlan
tag
válasz
btudos #73688 üzenetére
Sajna még ezzel sem jött össze
hcl: kiszedtem a gombot, persze most a visszavarázsolása lesz majd a másik nagy művelet... De teljesen érzéketlen bármire, de ha Ctrl Alt kombót nyomok, akkor használható a másodlagos funkció, szóval most vizsgákig ez a helyzet marad, azután meg lehet megpróbálok egy OR újratelepítést
Nagyon köszönöm a segítségeteket!!! Rendkívül hálás vagyok mindenkinek aki segítségemre volt!!
-
Lankadatlan
tag
Először is nagyon hálás vagyok a segítségetekért!!!
Most jelen állás szerint egy billentyűzet tesztelő program segítségével, arra jöttem rá, hogy az AltGr gomb eggyáltalán nem reagál semmire, leszedtem (persze azóta sem tudom visszarakni). Semmivel nem öntöttem le, vagy morzsáltam volna le jobban mint a többi gombot... Valami ötletetek, hogyan lehetne megoldani, vagy esetleg, arra, hogy hogyan tudnám átrakni az AltGr-t a bal oldalon levő Alt billentyűre??
Megint csak előre köszönöm a segítségeteket!
-
Lankadatlan
tag
válasz
FoxiestFox #73676 üzenetére
ez az, hogy amikor használok egy külső billentyűzetet, akkor működik minden egy darabig, de azután megint megmakacsolja magát, és egész egyszerűen semmire nem tudom használni, a nyilak elforgatják a képet, sőt még a tuchpad is ha meg akarok nyitni valamit azt jobb egérgombnak érzékeli, még akkor is ha a ballal kattintok... nem tudom, hogy mi lehet ez, de hogy rohadás a dolog az tuti...
persze, megértem, hogy nem ide "tartozom" csak annyira szeretném megoldani a problémát, hogy tudjam használni a gépem, hogy gondoltam segítségeteket is kérem, írtam a másik fórumba is, csak ott semmi élet, és láttam, hogy itt még van még aktív ember, nem akartam bárkit megsérteni, vagy rosszat mondani, csupán a segítségeteket szeretném kérni!
-
Lankadatlan
tag
válasz
FoxiestFox #73674 üzenetére
köszönöm a hasznos válaszokat, csak sajnos éppen vizsga előtt állok, és kellene a gépem, máskülönben elég szarul járok...
-
Lankadatlan
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Egy Lenovo Z510-es laptopom van és a problémám abban állna, hogy írok, vagy csak éppen játszom, mikor egyszerűen nem működik tovább rendesen a gép billentyűzete. A másodlagos funkciókat tudom használni (dollárjel, relációs jelek, stb.). Éppenséggel, most pont forítva nem tudom használni ezeket a "billentyűket". Szeretnék mihamarabb választ kapni, bárminemű segítségért rettenetesen hálás lennék.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest