- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabank
csendes tag
válasz
btudos #43153 üzenetére
ja a t420-ról annyit: nagyon sok laptopom volt már, volt mivel elégedett volt, volt amivel nem, de akkorát amekkorát a lenovo t420s-ben csalódtam, akkorát az összes többiben egyszerre se csalódtam.
a lenovo t420s új ára a fél milliót súrolta majdnem alulról. és ezért a csillagászati összegért mit kapok?
hát semmi olyat ami indokolná ezt az árat. még a felét se nagyon.ha valaki elmondja nekem mi kerül ebben ennyibe megköszönöm. én képtelen vagyok rájönni.
ja tudom mi kerül ennyibe : a lenovo címke maga. vagy tévednék? -
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Azt tudja valaki hogy vajon egy lenovo t420 laptopnál a szokásos funkcióváltások miért nem működnek csak Win alatt?
Mire gondolok? Pl. fn + fényerő fel-monitor világosítás, fn + wifi/f5 wifi adapter ki be, fn + képernyő – külső monitor bekapcsolás stb.Ezeknek a funkciógomboknak más laptopon épp az az értelmük hogy mindig minden helyzetben működnek. Mindegy hogy Win vagy linux vagy akármi ha megnyomom az FN + fényerő fel gombot világosodik a monitor.
Na most ezek a gombok egyike sem működik csak win alatt. Pl. linux alatt se fényerőt se semmit nem tudok állítani. És vmi furmányos módon még a wifi adapter is inaktív alaphelyzetben, külön kéne aktiválni. Amit vagy vezérlőprogramból lehetne (csak Win alá van ilyen, tehát a Linux halott) vagy Fn gombokkal-ami ugye nem működik.
Linux alatt még netezni se tudok pl.
Mi van itt?
Ötlet?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest