- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Praetorianus #70347 üzenetére
Itt is rontod a levegőt Praetorianus?
Írtam BBM-en, hogy vegyél használtat.
Fullos T500 kijönne 90-ből. SSD-vel, 8 GB memóriával és erős processzorral. Örök élet+1 nap.
-
Tim82
félisten
válasz
Részben más, inkább az Ideapad-ekre hajazó BIOS, illetve tulajdonságok/feature-k. Igazából az Edge is más termékvonal, mint a "rendes" Thinkpad-ek, valahol az Ideapad-ek és a "rendes" TP-k között feltételezett piaci résre szabva.
Egyébként mondom, szerintem elférnek itt az Edge-k. (Nekem alapvetően az Ideapad-es kérdezőkkel sem volt bajom, azon kívül, hogy nem tudok nekik segíteni, nem váltott ki belőlem zsigeri idegbajt/agressziót, hogy kérdeznek - jó, oké, amikor azt állította az egyikük, hogy nem talált Ideapad-topikot, majd utólag módosított, hogy nagy gyűjtőtopikot keresett volna, az vicces volt.)
-
válasz
Attól, hogy egy tejfölöspohár újrahasznosításából keletkezett ipari szemét, amit legyártani is teljesen felesleges, mint ahogy az összes többi consumert is.
Bocs, hogy én válaszoltam előbb, de Tim túlzottan részletes és rendes válaszokat szokott adni, ami láthatóan nem működik, mert újra és újra előkerül a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest