- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
Sziasztok,
Tudtok olyan átalakítót, ami tutira működik T430-cal miniDP-ről HDMI-re?
Rendeltem egy kombos átalakítót ebay-ről, ami miniDP-ről tud HDMI-re, DVI-ra és D-Sub-ra is alakítani, de nem működik a HDMI része (többit nem néztem, ez érdekelne). 1500Ft volt, nem fűztem hozzá sok reményt. -
for3l
senior tag
válasz
azbest #92299 üzenetére
Igen, közben utána olvastam külföldi fórumok. Tehát a dVGA-s verziónak a hűtőjet felhasználva lehet a nem dVGA-s verzióba 4 magosat rakni, mert állítólag az a hűtő nagyobb teljesítményű.
Közben nézelődtem és ezek jöhetnek szoba: 3380m, de akkor már inkább egy 3520m, mert alig drágább 1-2e Ft-tal itt, az aprón, vagy esetleg 3632qm, de még merlegelnem kell hogy inkább nagyobb orajel vagy több fizikai mag (és logikai szal).
A tápom az 90W-os, remélem ott nem lenne gond meg a qm esetében sem.
Kösz az infót! -
for3l
senior tag
Sziasztok,
T430-ban érdemes valós négymagos procira cserélni a 3320M-et? Olvastam olyat (itt), hogy amiben van dVGA, abban lehet (illetve inkább úgy, hogy amiben nincs, abban nem ajánlott). Ebben van egy NVS5400M, szóval ha ez a "feltétel", akkor az meg van.
Van itt olyan, aki már végzett ilyen cserét?
Ugye van két olyan kvad, ami 35W TDP-s (3612QM és 3632QM), de ha nem okoz gondot a 45W TDP-s proci meghűtése sem, akkor inkább tennék bele valami magasabb órajelű CPU-t, mert sokszor nagyobb órajelre lenne szükségem, mint több magra/szálra. -
for3l
senior tag
Sziasztok,
Sikerült beszerezni egy majdnem pontosan ugyanolyan RAM modult, mint ami a gépben van: KTL-TP3CL. Tehát 1,35V-os, de az eladó (aki mellesleg tök jó fej volt) vállalta, hogy ha nem fog menni a dual channel, akkor visszaveszi a modult.
Szerencsére megy
Én eddig itt járok: ultrabay (plusz bele egy meglévő 240GB-os SSD), +8GB RAM, dokkoló, +egy töltő (+táska és egér). Egy billentyűzet matricát szeretnék még rátenni meg majd talán (ha nem sikerül leállni) a 3320M-et egy 3520M-re cserélni..
-
for3l
senior tag
Sziasztok,
Adott egy T430-as gép, van benne 1x8GB Kingston ram, még pedig a következő: KTL-TP3C/8G. Rákerestem erre a ramra, már nem lehet kapni, megnéztem a Kingston oldalán, tavaly év elején befejezték ennek a modulnak a gyártását, helyette ezt javasolja a gyártó: KCP316SD8/8.
Hivatalos anyag: link.
Tehát ha veszek bele egy ilyet, akkor a régi típussal működni fog a dual-channel, ugye?
Előre is kösz a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest