Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
Üdv mindenkinek. A napokban eladtam a saját gépem maradék alkatrészeit is, úgyhogy perpill. egy P1 gen2 mint céges az egyetlen számító itthon. És megfordult a fejemben, hogy tök jó lenne ez nekem privátnak is. Nyilván a céges rendszerről nem lenne jó a saját dolgaimat intézni úgyhogy az jutott szembe, hogy veszek még egy m2-es ssd-t és belepattintom. A kérdés ezzel kapcsolatban annyi, hogy tudom e úgy használni a lapost, hogy benne a két ssd, és egyszerre csak az egyik aktív a másikat meg mondjuk tiltom BIOSból?
-
-
komyka
tag
Üdv!
Adott egy P1 gen2 és egy ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock Gen 2.
Mitől játszhat olyat, hogy ha lehúzom a dokkolóról madj visszadugom akkor az usb, és a lan az újraindításig nem működik. Qrvaidegesítő, pedig driverek elvileg mindenhez fent vannak.Másik problémám, hogy ha külső kijelzőt csatlakoztatok (tökmindegy, hogy itthon egy darab a HDMI-n vagy a dokkolót több darabbal DP-on) akkor olyan 10-ből 8 alkalommal szaggatni kezd a kép. Erre eddig annyi megoldást találtam, hogy ha eszközkezelőben letiltom majd engedélyezem az integrált kártyát akkor rendbejön. Éppen ezzel együtt tudok élni de ha van rá megoldás akkor mégiscsak jobb lenne ha rendesen működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest