- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
komyka #112182 üzenetére
> A kérdés ezzel kapcsolatban annyi, hogy tudom e úgy használni a
> lapost, hogy benne a két ssd, és egyszerre csak az egyik aktívtalán két külső winchester lehet az egyik megoldás.
pl Thunderbolt™ 3 - dokkolóval - és onnan bootolni.
és akkor biztos, hogy csak az az aktív, amelyik rá van dugva.Kompromisszumos alternativa lehet még:
Ha a mindkét belső ssd - külön külön titkosítva van ..
és még ha rá is tud olvasni .. a titkosítás miatt nem tudja ki-kódolni.Vagy a fenti kettő kombinációja.
- céges dolog titkosítva a belső winyón.
- saját dolog külső TB3 winchesterről bootolva.
Itt a legrosszabb variáció, hogy véletlenül felülirod a titkosított drive-ot ..
( de legelább az adat-szivárgásnak kicsi az esélye )Az a legjobb, hogyha megnézed TE a Bios menüt ..
ha nem tudsz belépni, nem tudod beállítani a boot sorrendet, akkor
nem sok mindent tudsz tenni. -
vicze
félisten
válasz
komyka #112182 üzenetére
Lehet attól függőben, hogy mit gondolsz letiltás alatt.
A meghajtó látszani fog oda vissza, konkrétan letiltani egy meghajtót nem lehet a BIOS-ban.
F12 és a Boot Magnerrel tudod váltogatni melyik bootoljon. Lehetnek esetleg bonyodalmak az alap Windows bootloder miatt, azt nem tudom hogy kezel két telepítést. -
Tikakukac
titán
válasz
komyka #110616 üzenetére
Fjúúúúcsöööör, fjúúúúúcsööööör.
5400-as Latit vettem végül, ugye Delleken sincs sima dokkcsati 70-es után. Utána mentem a dolgoknak, ó igen, a type-c dokk egy lottó. Na mondom, zsír új gép, friss rendszer, minden FW atomfriss, dokkolón is, megnézzük. Hát igen, töltés van, USB kapcsolat van, ethernet nincs.
Én állva tapsolok, megcsináltuk ezt is. T480 volt a másik esélyes a shoppingra. Ugyanezeket olvasom ott is, örülj neki, hogy egyáltalán a géped bekapcsol. Most mit vársz 2021-ben fél miskáért, na.
Ja igen: megoldás a dologra nem beállítás vagy egyéb trükk, lehúztam és visszadugtam. Done. csodálatos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest